Hírlevél feliratkozás :)

Nevedben a Titok! :) Ajándék tanulmány, amiből megfejtheted milyen titkokat rejt a neved. Iratkozz fel hírlevélre, és küldöm e-mailben.

http://nevedbenasorsod.hu/hirlevel-feliratkozas

Nevedben a Sorsod

babanévmágia... ...misztikus névadás... számmisztika... ezoterikus nyalánkságok... .csakrák... mindennapi mágiáink...tudatos teremtés... pozitív gondolkodás...egészség... a magyarság teremtő szókincse ...csodák...szentek... vidámság...lélekmelegítő...stb...

Címkék

14 (1) 15 (1) 16 (1) 17 (1) 18 (1) 2010. (2) 2012 (1) anya magzat kapcsolat (2) április (3) áprilisi előzetes (1) áprilisi rezgések (2) a csoda lépcsője (1) a nap rezgésének kiszámítása (2) babanévmágia (3) babonák (1) becenév (4) belső név (1) betegség (1) bóna marika (10) boszi suli (2) csakrák (9) csoda (1) dalai láma (1) egészség (2) egyes (1) előrendelhető (1) előzetes (1) február (10) februári rezgések (9) feladatok (1) felemelkedés (1) fogyás (3) fogyó hold (3) föld (1) földcsakrák (8) gyógyító nap (2) gyógyulás (2) gyökércsakra (1) harmadik szem csakra (1) hármas (1) hatos (1) hetes (1) hirdetés (1) hősnőkblogok (2) idézet (3) indigó gyerek (2) instrukciók (1) intuíció (1) január (2) januári rezgések (1) játék (18) jelen (1) jövő (1) július (3) júliusi rezgések (3) júliusi varázstábla (1) június (3) júniusi előzetes (1) júniusi rezgések (3) júniusi varázstábla (1) kedvezményes árak (1) kettes (1) kilences (1) kívánság (1) kommunikáció (1) könyv (1) koronacsakra (1) kristályok (8) kristály gyerek (3) lehetőség (13) lélekmelegítő (1) levél (1) mágia (1) május (3) májusi előzetes (1) májusi rezgések (4) májusi varázstábla (1) málinger zsolt (4) március (4) márciusi rezgések (4) maya naptár (1) mesterszám (1) monszport bea (2) napfonatcsakra (1) naptár (1) négyes (1) névelemzés (6) névmágia (7) névszám kiszámítása (1) nyári napforduló (1) nyolcas (1) önfejlesztő játék (17) őrangyal (1) ötös (1) pilis (1) piroska levele (1) pozitív gondolkodás (2) program ajánló (1) referenciák (1) rezgés (2) sors (1) sorsszám (1) sorsút (1) sors és élet (1) statisztika (1) szakráliscsakra (1) számmisztika (2) számok jelentése (14) szeretet (2) szertartás (1) színek (1) színterápia (1) szívcsakra (1) szív csakra (1) szómágia (1) szűcs ildikó (3) születés hete (1) tanácsadás (1) tanfolyam (1) tavaszi napforduló (1) telehold (1) teremtés (7) tizenegyes (1) tizenhármas (2) tizenkettes (2) tízes (1) tízmilliószoros teremtő nap (7) torokcsakra (1) újhold (2) új esztendő (1) válasz (1) változás (5) varázstábla (4) víz (1) vízkereszt (1) vonzás törvénye (2) Címkefelhő

Friss topikok

Élj a Most-ban !

2010.02.12. 22:55 - Manita

Címkék: teremtés pozitív gondolkodás lehetőség jelen vonzás törvénye


Élj a mában !
 
Teremtsd meg a saját gondolataidat.
Ne higgy nekem, ne higgy senkinek…hiszen mindig minden a te fejedben dől el !
 
Nem azért kell kipróbálni dolgokat, mert most egyedül vagy…mert rossz kapcsolatban élsz….keresztbe tesz a főnököd…jobb jövőt szeretnél…stb…- hanem mert csak a változás, a változtatás visz új lehetőségek felé.
 
Minden változást a saját gondolataid megváltoztatásával kell kezdened.
 
Meg kell tanulni, meglátni a Valóságot . Ez pedig csak a jelenben lehetséges.
A jelen megélése azt jelenti, hogy a tudatunkat úgy kell tágítani, hogy a valóságot egyre több nézőpontból tudjuk szemlélni.
 
„Amint fenn, úgy lenn” - mondja Triszmegisztosz.
 
A makrokozmosz tükörképe a mikrokozmosznak, vagyis a külső a belsőnek—tehát az önismeret a világ megismeréséhez vezet.
 
Te tisztában vagy a teremtő képességeiddel?
 
Amikor egy hír vagy vélemény valakiről vagy valamiről megmarad benned - elveszted a „tiszta” megélés lehetőségét – mert megjelenik az előítélet…
…ezért is írtam az elején…”ne higgy senkinek” hiszen a puding próbája az evés….és amit nem próbáltál arról nem is lehetne saját véleményed… :)
.
„Ha valamely tudomány, vallás, filozófia vagy guru híve leszel, akkor elzárod magad a TELJESSÉGTŐL ….mivel a hiteddel szemben álló dolgokat megismerés nélkül utasítod el”
 
Mit jelent a jelenben élni?
 
Azt, hogy a MOST - ban élsz…nem a múlton keseregsz és nem a jobb jövőre vársz.
 
Az emlékeknek, a múltnak Te adsz energiát azzal, hogy újra-és újra beszélsz róla, átéled a fájdalmat és a szenvedést.
A múlt már elmúlt.
 
Igen tudom…könnyen dumálok én…hiszen a Te életedben valaki megcsalt, elhagyott, megvert, meghalt, megalázott, becsapott….5 éve vagy kettő vagy esetleg tegnap…
De, ez már a múlt.
 
Ha a jelenben akarsz élni…minden egyes fájdalmas múltbéli gondolatnál, megkeseredett felszínre törő érzésnél…tudatosítanod kell magadban, hogy ez a dolog már visszafordíthatatlanul megtörtént a múltban.
Ma pedig Ma van.
Ne éld át töviről-hegyire a dolgot ! Akkor, „abban a jelenben” Te már megszenvedted !
 
Az első és legfontosabb gyakorlat:
 
Mond azt: - ezek a dolgok a múltamban történtek….elfogadom a félelem és a fájdalom (stb) létezését—de tudatosítom újra a gondolataimat, hogy ezek a fájdalmak, sérelmek a múltamban történtek…..most a jelenben élek és az energiámat a jelenem jobbá tételére fordítom !
(..és tetszik vagy nem tetszik ezeket a szavakat – hangosan vagy magadban - mondogatnod kell, ha változást akarsz elérni a gondolkodásod terén és a jót akarod ezentúl bevonzani az életedbe)
 
A jövőt ugyanúgy nem lehet megváltoztatni, mint a múltat. Mert, még nincs !
(Miért is aggódnál azon ami még meg sem történt?)
 Pontosabban minden van, minden létezik. MOST.
 
A jövőd nem teremtődik, hanem az érzelmi – gondolati – fizikai cselekedeteidnek köszönhetően megjelenik az életedben.
Minden amit megélsz, megtapasztalsz, az benned zajlik.
Ezért Te alakítod a jövődet a jelenben.
 
Második gyakorlat:
Elképzelni a valóságot…elképzelni a jelent.
 
Itt nem az a feladat, hogy megjavítsd a nem működő kapcsolatodat a pároddal, az anyáddal, a főnököddel, a pénztárcáddal, az univerzummal….hanem, hogy megjelenítsd a kedvedre való képeket !
Nem az a lényeg, hogy milyen szavakat használsz –kivéve azt, hogy a szavak jelen idejű mondatokat alkossanak – hanem az, hogy a kép amit látsz….jó érzéseket keltsen benned.
Ha csak „tettetsz egy jó érzést” vagy arra emlékszel ami jó érzést okozott…új rezgéseket hozol működésbe és megváltozik a vonzásod.
 
Döntsd el mire vágysz---fordítsd arra figyelmedet---találd meg az adott dolog ÉRZÉSÉT---és máris megvalósítottad a vágyad. :))
 
Pl.: elképzelem itt az ütött-kopott kiskonyhámban, hogy nézem az internetes bankszámlámat és egy hatjegyű összeg szerepel rajta…
…átélem azt a kirobbanó örömöt, azt a megkönnyebbülést ami megoldja a villanyszámla befizetését….
….és MEGKÖSZÖNÖM : köszönöm, hogy ilyen jól dolgozom és ilyen sok pénzt kapok érte!
Köszönöm, hogy gazdag vagyok !
 
Ha olyan gondolataid vannak, hogy szeretnek…akkor a szeretetet vonzod.
Ha olyan gondolataid vannak, hogy a megérzéseid egyre többször egyre jobbak…akkor a gyakori megérzéseket vonzod.
 
Vonzásodat az határozza meg, hogy hogyan érzed magad !!!
 
Állj meg többször a nap folyamán és mond ezt: - életem tapasztalatának e szakaszában (a megérzéseket…a szeretetet…a gazdagságot…az ötleteket…stb)vonzom !
…érezd át az örömöt ….hogy neked megadatott vonzani ezt/ezeket a dolgokat !!
…és köszönd meg ! - köszönöm a megérzéseimet ! köszönöm az ötleteket !
 
Lássunk most egy jövőbelátó gyakorlatot :)
 
Mivel fentebb azt írtam, hogy :”a jövő még nincs és te alakítod a jövődet a jelenben”-ezért ezt  is a második gyakorlat szerint kell elvégezned.
 
Pl.: ha azt akarod tudni, hogy egy év múlva elvesz e feleségül a párod vagy milliomos leszel e az új ötleteid bevételéből…akkor: meg kell jelenítened a kedvedre való képet…ami jó érzéseket kelt benned….:))
 
Ha nem sikerül akkor : 1. folyamatosan gyakorolod az érzés elérését…”tetteted”
                                     2. gyakorolod a megérzésed ezzel a dologgal kapcsolatban
                                     3. látod magad egy képen (az egy évvel későbbi dátum ott virít a naptáron) és megkérdezed: Mit akarok most?   -és a válasz ott lesz :))
Ne felejts el mindent megköszönni !!
 
…és ne higgy el semmit….de mindent próbálj ki…:))
Érezd jól magad !
 
Ezen írás
Thorwald Dethlepsen: A sors mint esély
Jenny Hicks: Kérd és megadatik
Gregg Braden: Utazás világok között
Gregg Braden: Tudatos teremtés

A. J. Cristian : előadása

Rhonda Byrne: A Titok
és saját jegyzeteim, tapasztalataim alapján készült…

A bejegyzés trackback címe:

https://nevedbenasorsod.blog.hu/api/trackback/id/tr591753590

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szeszterke · http://mlmhogyan.com/ 2010.02.13. 11:17:33

Köszönöm ezt a bejegyzést, nagyon tetszik a módszer. Igyekszem legjobb tudásom szerint kipróbálni.

Manita 2010.02.13. 13:58:54

@szeszterke: először azt akartam válaszolni, hogy ehhez nem kell tudás...csak a jó érzéseket kell újra felidézni és átélni....:))
de aztán rájöttem, hogy valójában mekkora kitartás kell ahhoz, hogy egy rossz élethelyzetben...vagy szomorúságban lévő Ember felidézze a boldogságos érzéseit....hát igen...ez már tudás a javából :)))

Ildi72 2010.02.13. 18:03:57

@Manita: Egy agykontrollos könyvben olvastam, hogy a tudatunk mintha két külön háttértárolón őrizné a kellemes és kellemetlen élményeket. A negatív tárolóból a pozitívba átkapcsolni, ahhoz valóban tudás, tudatosság kell. Először fel kell ismernünk, hogy a negatív háttértároló működik, ezért (is) negatívan látjuk az eseményeket. Pedig állítólag minden rosszban van valami jó:-)

Manita 2010.02.14. 20:26:57

@Ildi72: ez így van :)
csak ahhoz kell a segítség az embereknek...hogy a negatívból átbillenjenek a pozitívba---erre jó pl. a gyógyító beszélgetés :) és számos egyéb önfejlesztő gyakorlat ....

tangata manu 2010.02.16. 10:38:23

@Manita: Tudod, nekem azt volt nehéz elhinnem, amikor "praktizálni" kezdtem, hogy mennyire függenek az emberek a kép információtól. Ha ez megszűnne, felértékelődnének a barátok, és hál'Istennek keresthetnénk magunknak jobb elfoglaltságot:)

Manita 2010.02.16. 11:13:40

@tangata manu: :) ezt most nem értem :)
mondj egy példát....

tangata manu 2010.02.16. 16:05:35

Arra értettem, hogy egy gyógyító beszélgetést az esetek többségében nem rögzítenek magukban az emberek, csak ha van mellé körítés: kártya, rajz...stb. Meg akarnak fizetni a hibáikért:)

Manita 2010.02.16. 21:36:10

@tangata manu: szerintem meg embertől...hallgatótól függ....attól az energiától, amit a figyelem által kapnak....

de a körítésre is szükség van....és igen...van amikor csak arra van szükség és a beszélgetés csak "van"


süti beállítások módosítása