Hírlevél feliratkozás :)

Nevedben a Titok! :) Ajándék tanulmány, amiből megfejtheted milyen titkokat rejt a neved. Iratkozz fel hírlevélre, és küldöm e-mailben.

http://nevedbenasorsod.hu/hirlevel-feliratkozas

Nevedben a Sorsod

babanévmágia... ...misztikus névadás... számmisztika... ezoterikus nyalánkságok... .csakrák... mindennapi mágiáink...tudatos teremtés... pozitív gondolkodás...egészség... a magyarság teremtő szókincse ...csodák...szentek... vidámság...lélekmelegítő...stb...

Címkék

14 (1) 15 (1) 16 (1) 17 (1) 18 (1) 2010. (2) 2012 (1) anya magzat kapcsolat (2) április (3) áprilisi előzetes (1) áprilisi rezgések (2) a csoda lépcsője (1) a nap rezgésének kiszámítása (2) babanévmágia (3) babonák (1) becenév (4) belső név (1) betegség (1) bóna marika (10) boszi suli (2) csakrák (9) csoda (1) dalai láma (1) egészség (2) egyes (1) előrendelhető (1) előzetes (1) február (10) februári rezgések (9) feladatok (1) felemelkedés (1) fogyás (3) fogyó hold (3) föld (1) földcsakrák (8) gyógyító nap (2) gyógyulás (2) gyökércsakra (1) harmadik szem csakra (1) hármas (1) hatos (1) hetes (1) hirdetés (1) hősnőkblogok (2) idézet (3) indigó gyerek (2) instrukciók (1) intuíció (1) január (2) januári rezgések (1) játék (18) jelen (1) jövő (1) július (3) júliusi rezgések (3) júliusi varázstábla (1) június (3) júniusi előzetes (1) júniusi rezgések (3) júniusi varázstábla (1) kedvezményes árak (1) kettes (1) kilences (1) kívánság (1) kommunikáció (1) könyv (1) koronacsakra (1) kristályok (8) kristály gyerek (3) lehetőség (13) lélekmelegítő (1) levél (1) mágia (1) május (3) májusi előzetes (1) májusi rezgések (4) májusi varázstábla (1) málinger zsolt (4) március (4) márciusi rezgések (4) maya naptár (1) mesterszám (1) monszport bea (2) napfonatcsakra (1) naptár (1) négyes (1) névelemzés (6) névmágia (7) névszám kiszámítása (1) nyári napforduló (1) nyolcas (1) önfejlesztő játék (17) őrangyal (1) ötös (1) pilis (1) piroska levele (1) pozitív gondolkodás (2) program ajánló (1) referenciák (1) rezgés (2) sors (1) sorsszám (1) sorsút (1) sors és élet (1) statisztika (1) szakráliscsakra (1) számmisztika (2) számok jelentése (14) szeretet (2) szertartás (1) színek (1) színterápia (1) szívcsakra (1) szív csakra (1) szómágia (1) szűcs ildikó (3) születés hete (1) tanácsadás (1) tanfolyam (1) tavaszi napforduló (1) telehold (1) teremtés (7) tizenegyes (1) tizenhármas (2) tizenkettes (2) tízes (1) tízmilliószoros teremtő nap (7) torokcsakra (1) újhold (2) új esztendő (1) válasz (1) változás (5) varázstábla (4) víz (1) vízkereszt (1) vonzás törvénye (2) Címkefelhő

Friss topikok

Kristály gyerekek

2010.04.28. 13:05 - Manita

Címkék: kristály gyerek monszport bea

Bea barátnőm, csodás összefoglalókat készített a témában :)

Ezen a héten az ő cikkeit teszem közkinccsé :)

Dr. Doreen Virtue: Kristály Gyerekek
Útmutató a médiumi képességű gyermekek legújabb generációjához...
 
Még olyan háztartásokban is, ahol nem merül fel vallási vagy spirituális téma, a kristály gyerekek mélyreható és ezoterikus témákról beszélnek. Néha a szüleiktől tanulnak meg pár dolgot az angyalokról, Istenről, szertartásokról, imákról és ilyen témájú dolgokról. De a kristály gyerekek nagyon gyakran veleszületett tudással rendelkeznek a spiritualitásról. Kicsi filozófusok, főpapok és papnők. Egész világos, hogy rá vannak hangolva az isteni dolgokra. Ezt a tudást előző életeikből hozták magukkal.


A kristály gyerekek rendkívül filozofikusak, gyakran beszélnek olyan spirituális témákról, amelyek inkább az idősebbek felségterületének tekinthetők.
 
Holdenergia

A kristály gyerekek erős kötődéssel viseltetnek a föld-, a természet-, a hold- és csillag­energia iránt. Mint az ősi druidákat, babilóniaiakat, egyiptomiakat, elbűvöli őket a csillagos ég és a telihold.

Talán szuper-érzékenységüknek köszönhető az, hogy pontosan tudatában vannak a hold gyógyító hatásának. Sok kristály gyerek azelőtt látja a csillagokat és a holdat, mielőtt azok a felnőtt szem számára láthatóvá válnának.


A kristály gyerekek szenvedélyesen szeretik a holdat. Míg a többi gyerek játszik, őket a holdsütötte éjszaka érdekli. Beth azt meséli, hogy hároméves kisfia, Taylor szeret csak ülni, bámulni a csillagokat, a holdat. Órákat tölt azzal, hogy üldögél a szobájában, a sötétben, és az ablakon keresztül bámulja az eget.

Ezekre a gyermekekre hatnak a hold változásai is. Petra arról számol be, hogy hároméves kislánya, Julie általában minden probléma nélkül végigalussza az éjszakákat. De teliholdkor egy-két órát biztosan ébren van éjszaka.

Mágikus képességek

A kristály gyerekeknek nem csak hogy spirituális kötődésük, illetve veleszületett gyógyító erejük van, hanem néhányuk alkimista és isteni mágus is. Szembeszállnak a gravitációval, és a gondolataik erejével mozgatják a tárgyakat! Sok szülő részletesen számolt be nekem varázs­latos történetekről. Néhány esetben, csak olyan feltétellel engedték meg a történetek köz­lését, ha az ő személyük nem kerül nyilvánosságra. Ezek a szülők attól féltek, hogy kelle­metlen következményekkel járna az, ha gyermekük ilyen irányú adottsága mások számára is nyilvánvalóvá válna. Mégis, mint ezeknek a történeteknek a tanúja, véleményem szerint mindegyik igaz. Ezeket a történeteket az érzelmek, a részletek és a hitelesség különbözteti meg a tündérmeséktől. Itt most megemlítek néhány rövid példát, a döntés rajtad áll.

Először is: a pszichokinézis az a képesség, mellyel pusztán a gondolat vagy az érzelmek segítségével lehet a tárgyakat elmozdítani. Akkor is ez fordul elő, amikor valakinek a szemé­lyes ereje megszakítja órák, elektromos eszközök, elemek vagy utcai lámpák elektromos­ságát. Amint olvasni fogod, néhány kristály gyerek lenyűgöző pszichokinetikus képességgel rendelkezik.


A lélek látogatása

A kristály gyerekek lelkei ugyanúgy meg tudnak bennünket látogatni meditálás közben vagy álom közben, ahogy az angyalok isteni üzenetet közvetítenek.
Még ha gyermekeid nem is viselkednek úgy, mint apró varázslók vagy boszorkányok, az nem jelenti azt, hogy nem tartoznak bele a kristály gyerekek kategóriájába. Nem mindegyikük hajt végre „csodákat”. Ennek ellenére, fantasztikus azt tudni, hogy néhányuk olyan képességekről tesz tanúbizonyságot, mellyel nagy valószínűséggel minden ember rendelkezik. Még egyszer kiemelendő: a kristály gyerekek utat mutatnak az emberi lehetőségek felé…és mindannyiunk számára a követendő utat modellezik
 
Monszport Beáta

A bejegyzés trackback címe:

https://nevedbenasorsod.blog.hu/api/trackback/id/tr261958933

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása