Hírlevél feliratkozás :)

Nevedben a Titok! :) Ajándék tanulmány, amiből megfejtheted milyen titkokat rejt a neved. Iratkozz fel hírlevélre, és küldöm e-mailben.

http://nevedbenasorsod.hu/hirlevel-feliratkozas

Nevedben a Sorsod

babanévmágia... ...misztikus névadás... számmisztika... ezoterikus nyalánkságok... .csakrák... mindennapi mágiáink...tudatos teremtés... pozitív gondolkodás...egészség... a magyarság teremtő szókincse ...csodák...szentek... vidámság...lélekmelegítő...stb...

Címkék

14 (1) 15 (1) 16 (1) 17 (1) 18 (1) 2010. (2) 2012 (1) anya magzat kapcsolat (2) április (3) áprilisi előzetes (1) áprilisi rezgések (2) a csoda lépcsője (1) a nap rezgésének kiszámítása (2) babanévmágia (3) babonák (1) becenév (4) belső név (1) betegség (1) bóna marika (10) boszi suli (2) csakrák (9) csoda (1) dalai láma (1) egészség (2) egyes (1) előrendelhető (1) előzetes (1) február (10) februári rezgések (9) feladatok (1) felemelkedés (1) fogyás (3) fogyó hold (3) föld (1) földcsakrák (8) gyógyító nap (2) gyógyulás (2) gyökércsakra (1) harmadik szem csakra (1) hármas (1) hatos (1) hetes (1) hirdetés (1) hősnőkblogok (2) idézet (3) indigó gyerek (2) instrukciók (1) intuíció (1) január (2) januári rezgések (1) játék (18) jelen (1) jövő (1) július (3) júliusi rezgések (3) júliusi varázstábla (1) június (3) júniusi előzetes (1) júniusi rezgések (3) júniusi varázstábla (1) kedvezményes árak (1) kettes (1) kilences (1) kívánság (1) kommunikáció (1) könyv (1) koronacsakra (1) kristályok (8) kristály gyerek (3) lehetőség (13) lélekmelegítő (1) levél (1) mágia (1) május (3) májusi előzetes (1) májusi rezgések (4) májusi varázstábla (1) málinger zsolt (4) március (4) márciusi rezgések (4) maya naptár (1) mesterszám (1) monszport bea (2) napfonatcsakra (1) naptár (1) négyes (1) névelemzés (6) névmágia (7) névszám kiszámítása (1) nyári napforduló (1) nyolcas (1) önfejlesztő játék (17) őrangyal (1) ötös (1) pilis (1) piroska levele (1) pozitív gondolkodás (2) program ajánló (1) referenciák (1) rezgés (2) sors (1) sorsszám (1) sorsút (1) sors és élet (1) statisztika (1) szakráliscsakra (1) számmisztika (2) számok jelentése (14) szeretet (2) szertartás (1) színek (1) színterápia (1) szívcsakra (1) szív csakra (1) szómágia (1) szűcs ildikó (3) születés hete (1) tanácsadás (1) tanfolyam (1) tavaszi napforduló (1) telehold (1) teremtés (7) tizenegyes (1) tizenhármas (2) tizenkettes (2) tízes (1) tízmilliószoros teremtő nap (7) torokcsakra (1) újhold (2) új esztendő (1) válasz (1) változás (5) varázstábla (4) víz (1) vízkereszt (1) vonzás törvénye (2) Címkefelhő

Friss topikok

Indigó- és kristálygyerekek, avagy az új kor gyermekei

2010.04.29. 13:12 - Manita

Címkék: indigó gyerek kristály gyerek monszport bea

Manapság is gyakran hallani a szülőktől, hogy nekik különleges gyerekük van. Legtöbbször a gyerekek különlegessége kimerül a statisztikai adatok által megadott átlag fejlődési intervallumokon belüli kisebb-nagyobb eltérésekben, azonban előfordul, hogy VALÓBAN MÁS a gyerek mint a többi.

Minden ember testét engergiamező veszi körül, ezáltal mindenkinek van valamilyen kisugárzása és ezzel együtt valamilyen színű aurája. Speciális fényképezőgéppel készíthető olyan fotó, amelyen megláthatjuk, hogy kinek milyen színű ez az energiamező. Az utóbbi évtizedben született gyerekek között gyakori az aura indigókék és kristálytiszta színe.
Az INDIGÓGYEREKEKNEK nagyon sok kék szín van az aurájukban. Ez a szín a homlok csakra színe, mely a fej belsejében található, és a két szemöldök közötti energiacentrumnak felel meg. Ez a csakra felel a tisztánlátásért, vagy azért a képességért, amely az energiát, a látomásokat vagy szellemeket érzékeli. Az indigógyerekek nagy része rendelkezik ezzel a képességgel. A KRISTÁLYGYEREKEK gyönyörű, sokszínű, átlátszó aurával rendelkeznek. Olyan pasztellszínben pompáznak, mint például egy kvarckristály prizmaeffektusa. Ez a generáció szintúgy vonzódik a kristályokhoz és a kövekhez. Innen kapták a nevüket.
Ahhoz, hogy felismerjük, a környezetünkben lévő gyerekek aurája indigókék vagy esetleg kristálytiszta, nem feltétlen szükséges az aurafotózás, mivel vannak olyan külső és belső jegyek, amelyek egyértelműen utalnak az aura színére.

Milyenek az indigógyerekek?

Sokan hallhattunk már az indigógyerekekről, akiknek különleges képességeik, világmegváltó gondolataik vannak. Ők állítólag az elmúlt huszonöt évben születtek. Az indigónemzedék tagjai sorában számos kiemelkedő tehetséget találunk, sok közülük kész filozófus, vagy veleszületett gyógyító illetve művészi képességekkel rendelkezik.
Az indigógyerekek általában magatartásukkal tűnnek ki az átlagból. „Fensőbbségi” tudattal jönnek a világra, és gyakran eszerint is viselkednek. Talán ebből egyértelműen következik, hogy nincs önbizalom-problémájuk, és nem félénkek. Szeretnek másoktól eltérően viselkedni, pl. nem tesznek meg bizonyos dolgokat, mert az nem „méltó” hozzájuk. Nehezen fogadják el a tekintélyelvűséget (elvárják a magyarázatot és a választási lehetőséget), csalódást okoz nekik az olyan rendszer, amely rutinból működik és nem követeli meg a kreativitást. Rosszul tűrik az iskolai korlátokat. Sok a fölös energiájuk, gyakran hiperaktívak, képtelenek nyugton ülni, amíg nem köti le valami a figyelmüket. Gyakran más megoldásokat találnak bizonyos dolgokra, mint iskolatársaik vagy szüleik. Ha nincs körülöttük hozzájuk hasonló, gyakran magukba zárkóznak, és úgy érzik, senki sem érti meg őket. Érzékenyek és rendkívül együttérzők tudnak lenni.
Egyesek szerint korszakváltó küldetéssel jöttek közénk az indigógyerekek. Az ő feladatuk lesz, hogy orvosolják önpusztító fogyasztói társadalmunk problémáit, és közülük kerülnek majd ki a jövő béketeremtő politikusai és a természet egyensúlyát helyreállító tudósok. Mégis a legfőbb feladatuk a társadalom felkészítése a kristálygyerekek érkezésére.

Kik a kristálygyerekek?

Az ezredfordulótól kezdve sok olyan gyermek jött a világra, akik kristálytiszta aurával rendelkeznek, amely még csodálatosabb tulajdonságokat feltételez. Ők a kristály- vagy csillaggyerekek. Keveset tudunk róluk, fő feladatuknak a világ biztonságossá tételét jelölik meg az ezoterikával foglalkozók. A kristálygyerekek gondoskodóak, bölcsek, érzékenyek és elbűvölőek. Árad belőlük a szeretet, olyan képességiek vannak, amelyet gyakran mágikusnak tekintenek. Rendkívül sebezhetőek, mivel nagyon érzékenyek. A kristálygyerekek nagy szeműek és átható a tekintetük, vonzó személyiséggel rendelkeznek, nagyon szenvedélyesek. Későn kezdenek el beszélni, nagyon muzikálisak, és hamarabb énekelhetnek, mint beszélnének, a beszédhez telepátiát és saját maguk által kialakított jelbeszédet alkalmaznak. Nagyon szoros összeköttetésben állnak a természettel és az állatokkal, gyógyító képességgel rendelkeznek, nagyon vonzódnak a kristályokhoz és kövekhez, gyakran beszélnek angyalokról, spirituális vezetőkről és előző életbeli emlékekről. Rendkívüli művészi adottságaik vannak és kreatívak, a vegetáriánus ételeket és italokat kedvelik a megszokott ételekkel szemben, lehetnek vakmerő felfedezők és hegymászók, rendkívüli egyensúlyérzékkel megáldva.


„Olyan időben élünk, amikor a földi élet egyre inkább kibillen egyensúlyából. Olyan világban élünk, ami előnyben részesíti a hatalmat és a pénzt a szeretettel és az elégedettséggel szemben. Mégis omladozni kezdett az elmúlt években ez a világ. Vallások, kormányok és más hatóságok veszítik el hitelességüket, és ezzel tagjaikat vagy támogatóikat. Értékrendünkben megmutatkoznak az ürességek. Csak egészen kevesek valóban boldogok, és őrizték meg álmaikat, a legtöbbjüké szertefoszlott. Az emberiség az elfogadott kompromisszumok és elfojtások révén szinte elvesztette önbecsülését és a természethez való kapcsolatát. Viszonyaink sokszor laposak és felszínesek, túlságosan a büszkeség, féltékenység, vádló magatartás vagy ínség uralja őket. A szeretet helyett inkább a vágy és az egoizmus uralkodnak. Sokan nem mernek már mély bizalmat kialakítani, szerepet játszanak és elfelejtik álmukat, hogy "a földi Mennyországban éljünk". A szülők elhalasztják álmaikat, amíg a gyerekek megnőnek, hogy aztán rájöjjenek, most már túl öregek hozzá.

Felsőbb önvalónkkal való kapcsolatunk, az isteni szikra elhalt bennünk. A szellemi világ segítségét nem vesszük igénybe, mert már nem is hiszünk a létezésében. Életünk sokszor nem is valódi életminőségben telik. Üzleteink tele vannak áruval, amelyekre nincs igazán szükségünk és sok élelmiszer egészségtelen, gyakran növényvédő szerekkel, tartósítószerekkel vagy sugárzásokkal fertőzöttek. Sokan Üresnek érzik az életüket, amelyet külső szórakozással és anyagi dolgokkal próbálnak megtölteni. Próbáljuk ugyan újra megtalálni testünkkel a belső kapcsolatot – amelyet, rég elvesztettünk, - de már elfelejtettünk igazán hallgatni rá, így ezt gyermekeinknek sem tudjuk tovább adni.” (Carolina Hehenkamp: Az indigó jelenség )

Ajánlom kiindulásnak Carolina Hehenkamp könyvét mind azoknak, akikben él a gyanú, hogy gyermekük „más” mint a többi "átlag" gyermek.
 
Kryon
 
Most, hogy magasabb lett a bolygó rezgésszintje, megváltozott a sötétség-világosság egyensúly. Hadd adjak át egy információt, ami érthető lesz számotokra: Újonnan teremtett energia van jelen a bolygón, ami 1987-ben kezdődött és 2012-ig tart. Ez egy 25 éves energiaciklus, és ti ebben dolgoztok. Ti még a régi energiában születtetek. Ezért van az, hogy az önbecsülésetek zászlója félárbocra van eresztve. A jelenleg Földre születő Emberi Lényeké azonban már egyáltalán nem. Kiről beszélek? Az új gyermekekről! Indigóknak neveztük őket. Néhányan Kristálygyermekeknek hívják őket. Néhányan úgy hívják őket, hogy az Új Föld Gyermekei, az Új Millennium Gyermekei, az Új Gyermekek – mindegy, hogy nevezed őket.

Mindenki kezdi észrevenni, ugye? A gyermekek mások, mint ti! Önbecsüléssel telve érkeznek a Földre. Az önbizalmuk zászlója büszkén és magasan lobog! Mi történik akkor, ha egy magas, kiegyensúlyozott önbecsüléssel rendelkező gyermek és egy alacsony önbecsülésű felnőtt találkozik? A gyerekek talán önfejűnek tűnnek a felnőtt számára. Ez azért van így, mert ők tudják, hogy kicsodák valójában! Előfordult már veled, hogy egy gyermek kíváncsian figyelt téged, és azt olvashattad ki a szeméből, hogy megkérdezi: „Miért vagy ilyen?” (Nevetés) Olyan ez, mintha az egyik tudatosság figyelne egy másikat. A kiegyensúlyozott, képességei tudatában levő tudatosság figyeli a bizonytalansággal, kétségekkel küszködő tudatosságot, aki a régi energiában érkezett. Jelenleg ők a gyermekeitek, és ez nem könnyű nektek. Ezek a gyerekek nem kezelhetetlenek és nem bonyolultak. Ám számotokra, akik soha nem rendelkeztetek kiegyensúlyozott önbecsüléssel, sokszor hat
 
Elmondjuk, mi történik: Kilátás van arra, hogy egy új dallamot énekeljenek ezen a bolygón és olyan madarak, amilyeneket nem is láttál eddig (még egy metafora). Akkor hangzik majd el ez a dallam, ha majd aktivizáltad DNS-ed bizonyos rétegeit, amelyek így interdimenzióssá válnak. Az új dallam a Föld Új Gyermekeinek a tudatossága. Nevezitek őket így is. Van, aki Indigó, van, aki Kristálygyermekeknek nevezi őket. A Kristálygyermek elnevezés a Kristályhálót hivatott hangsúlyozni, ami most újra lesz írva. Ez az újraírás, szó szerint a Föld történelmének újraírása. Tudjuk, hogy ezt nem tudod megérteni. Hogy lehet újraírni a történelmet? Újra és újra elmondjuk: Ez nem a tények megváltoztatásáról szól; inkább az emberiség tudatosságának megváltoztatásáról, ami a 4D-s történelmet illeti.
 
 
metatron
 
Az RNS Fogadja Be a Multidimenzionális Kódokat
Az RNS kristályosodása és 6-szálasra váltása azonos jelentőségű a folyamatban, mivel többszörös idő dimenziókkal kommunikál és kristályos lineáris lánc szerkezetén keresztül fogadja be az információt.  Így állítja össze a fizikai anyag proteinjait a Riboszómában, annak érdekében, hogy befogadhassa a váltás kódjait.
Valójában, az RNS által befogadott kommunikáció folyamatosan töltődik a “hátsó agyatokba” illetve Isteni Elmétekbe, amit Angyali, Földön kívüli vagy Isteni Felsőbb Én tudatosságnak neveztek.  Ezek nagy része az anti-anyagban található, és teljes egészében a Bio Plazmikus Kristály MerKaNa rendszerben működnek.  Az RNS fogadja be a tömör információ kódokat amelyek mint az új prototípusokat létrehozó enzimek katalizálói működnek, a szén-alapú fizikai test átváltásában.
Az úgynevezett “Kristály Gyerekek” vagy Meruviánok, ezzel az érintetlen bio-éteri váltás készenléttel inkarnálódnak.  Valójában milliárd változás van az új emberek DNS és RNS-ben.  Ezek az átalakulások elérhetőek az “Úttörők ” számára közületek, akik valóban keresők a megvilágosodás útján, azonban,  beépítésüket nektek kell megtennetek.
 
Monszport Beáta

A bejegyzés trackback címe:

https://nevedbenasorsod.blog.hu/api/trackback/id/tr441961761

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

i.makara 2010.08.28. 16:00:21

Véleményem szerint azon kívül, hogy eddig kiadtak több könyvet az indigógyerekek témát illetően melyben tudatosítják, hogy mennyire mások a mai kor gyermekei. (kezelhetetlenek, hiperaktívak, angyalokat látnak, felettéb intelligensek) Ezzel túl sok minden változást nem értek el.
Végre fel van fedezve! Na de most! Ideje lenne talán továbblépni, mivel tudomásom szerint elég sokan keresik
a nyomtatott média ellenére a helyüket és még mindig nem találtak így rá, hogy miért is születtek ők valójában.
Eljött az ideje, hogy ezt az egészet kiemeljük a misztifikációból és ne ölbe tett kézzel várja mindenki a 2012-őt.
Mivel így minden fiatal indigógyerek elmalmozik azzal, hogy ő mennyire más, mint az a generáció aki irányítani befolyásolni akarja az ő életét.
Egyre több lesz a drogos és a céltalan fiatal.
Persze, hogy azon kívűl, hogy fejtegetik őket, túl sok motivációt nem tudnak nekik adni.
Tudomásul kell venni, hogy a spiritualizmus és a dimenzióváltás nem el fog jönni, hanem már jelen van. Elég rég jelen van.
Nem kell ezt a témát misztifikáltan, avagy mint egy gyülekezetet kezelni és ilyen nézőpontba helyezni, mivel csak nehezítik ezzel a helyzetünket.
Kicsit olyan nézőpontba kerül így, mint a scientológia és hiteltelen lesz.
Elfogadjuk mi, hogy céllal születtünk és egy magasabb szintű energia aminek a neve életenergia határozza meg a létezésünket,
és ez jelenleg itt van jelen a Földön, erre kell vigyáznunk, mert
ennek a két lábon járó, tudattal rendelkező fizikai megvalósulása vagyunk mi is és minden ember.
Hallottak már arról: ahol a figyelem, ott az energia? biztosan. Egy közös biztosan van bennünk és oda fogjuk tenni a figyelmünket. na ebben kell segíteniük.
Én beszélem ezeknek a gyerekeknek a nyelvét, mivel kitapostam már előttük az utat és nem hiába tettem mindezt.
A globalizáció, az anyagiasság elpusztította ezt a bolygót és jelenleg is háborúkhoz vezet.
Önök szerint fogom én ezt hagyni és ölbetett kézzel fogom várni, amíg minden rendbe jön???
Az én gyerekeim már nem ilyen világba fognak születni, mivel ha sokan látnának is nemcsak néznének, észrevennék, hogy milyen gyönyörű ez a Bolygó!
Ezeknek a gyerekeknek/felnőtteknek, ha beszélnék a nyelvüket már rég a tetteiket élveznék, nem csak a puszta jelenlétüket.
 
Véletlenek nincsenek. Addig hívod csak véletlennek ameddig át nem látod, hogy ezeket mi mozgatja valójában.
Velem sem, ahogyan veled sem sincsenek véletlenek.
Mindent okkal és céllal sodor eléd az élet és mivel fontos vagy az életnek akkor is, ha rossz úton haladsz, ezért nem fogja elengedni a kezedet, ameddig észre nem veszed, hogy fönt akadtál a saját magad által kreált rostán és árral szemben úszol, pedig ez a valami, csak jót akar neked.

i.makara 2010.08.28. 16:01:28

és még vmi...

Nem tetszik ami itt zajlik, ahogyan nektek sem. Már a megoldást is megtalálta rá az emberiség, csak nem tudja még hogyan fogjon hozzá.
Az embereket belülről kell megváltoztatni ahhoz, hogy lefektessék egy új (talán Atlantiszi) korszak alapjait.
Jelenleg egy monetáris társadalomban élünk, ahol a pénz irányít mindent. A Bankok, a Multik, a Politika.
Én nem haragszom ezért senkire. Azért sem, mert az emberek harácsolnak, keresztülgázolnak egymáson, hazudnak, gyilkolnak, nem figyelnek egymásra, családok mennek szét és stb..
Mi mást csinálnának??
Jók – rosszak, feketék-fehérek, normálisak-háborodottak , mind egy tőről származunk. Egy dologra még mindenki emlékszik és mindennél jobban vágyik rá: TISZTELETNEK hívjátok.
Ugye-ugye milyen jó kis dolog az hm?? Ez bárkit levesz a lábáról. 
Ez nem több, mint tiszta energia amit az emberiség saját maga gerjeszt pusztán azzal, hogy figyelnek egymásra.
Azt pedig mindenki nagyon szereti. Bár még nem látja senki, de mindenki érzékeli.
 
Amikor szerelmes vagy, akkor boldog vagy és megszűnnek a távolságok, minden rózsaszín, mindenkit szeretsz, nem fáradsz el, értékeled ami éppen van körülötted, mindenre van időd, benne élsz a pillanatban,
nem vagy beteg és még sorolhatnám. Emlékszel még ugye?
A legfontosabb mégis az, hogy csak pozitív gondolataid vannak tőle és építő hatással vagy mindenkire.
Pedig csak egy embertől kaptál figyelmet (energiát) és látod mégis mi mindenre képes lehetsz vele és te mennyit tudsz adni ebből másoknak. Hm?

 
Én azt mondom, akik hatással vannak egy rosszul működő monetáris alapokon nyugvó világra, Politikusok, Bankárok, Multi cégek vezetői és a többi
kapják csak meg amire vágynak:
 
A Bankár kapjon pénzt
A politikus hatalmat
A Multi országokat
nincs jelentősége. Minden ember egy dologra vágyik: Energiára azaz tiszteletre.
Amennyiben így jut energiához az aki hatással lehet a társadalom további alakulására meg kell nekik adni. 
Itt jelenleg a pénz az Isten nem pedig az ember. A világot jelenleg ez mozgatja ezért mindenki ezt keresi. Sok pénzt akar mindenki keresni nyílván, hisz az adja az energiát.
Most már te is tudod mit is keres valójában itt mindenki.
A másikat keresitek, a többi ember figyelmét azokét akikkel egy tőről fakadtok hiszen láthattad és átérezhetted az imént, hogy egy ember figyelme amit neked ad, attól mire vagy képes.
És ha ezt 2-3-tól kapod netán még többtől vagy akár mindenkinek 1 helyen van a figyelme hm???
Szerinted mire képes az emberiség??
Erre mindenképp egy pillanat alatt :  divat-trend.info/venusz-projekt/
 
Most már te is tudod, hogy az az egy nyelv a közös nevező amitől ez az egész elindul és oly gyorsan valósul meg, hogy észre sem veszitek!
És én azt beszélem, továbbá játszi könnyedséggel váltom ezt valóra veletek együtt úgy, hogy közben nem rám figyeltek, hanem arra a csodára amit életnek hívnak. :)
A valódi segítségnek nincs neve, nem kötődhet egy személyhez, mert belülről fakad. Csak magadra kell, hogy figyelj és tudod miért?
Mert ha az eddig leírtakat megértetted, akkor ezt a közös nyelvet értetted meg és most már sejted mekkora hatalommal bírsz.
Tudod, hogy bízhatsz bennem, pedig még soha nem láttál.
 
A te életed sem volt eddig fenékig tejföl, de töltsön el továbbra is örömmel az, hogy premier plánból nézheted végig egy új korszak beköszöntét.
Ezt a választ kerested, emlékszel?!
Nem kell félned semmitől, élvezd bátran, ami körülvesz. Mindent!

i.makara 2010.08.28. 16:24:38

Hogy jön ahhoz bárki, hogy változtasson a világon, mikor még azt sem tudja, hogy működik ez a bolygó??

Egy magasabb szintű életminőséget teremteni, ahol nincsenek betegségek, háborúk, és éhínség.
Az életenergia (nullponti energia) egy bizonyíthatóan létező és valós folyamat, mely mindenhol és mindenben jelen van. Minden élőlényt ez az energia táplál és tart életben, s határozza meg a létezését. Az ember ennek az energiának a 2 lábon járó, tudattal rendelkező fizikai megvalósulása.
Megértésével egy új dimenzió nyílik meg az emberiség előtt és ráeszmélünk létezésünk valódi értelmére. Kifejlődik egy új érzékelésünk, mégpedig ennek az életenergiának az érzékelése ezáltal használata.
Hatalmas és kifogyhatatlan energiához juttatja azokat, akik felismerték.

Bolygónkon jelenleg dimenzióváltás zajlik.
A jelenlegi fizikai dimenzióból emelkedünk egy következő, magasabb energiaszintű úgynevezett asztrális dimenzióba.
Mindezt szükségszerűen felgyorsítva és hatalmas léptekkel tesszük megelőzve ezzel, hogy az emberiség kipusztítsa önmagát.

Megszűnnek a betegségek, a háborúk, az éhínség, a környezetszennyezés, és élőhelyünk a föld kiaknázása és tönkretétele.
Megszűnnek negatív gondolataink, helyükbe pozitív gondolatok lépnek mellyel megteremtünk egy merőben új és boldogabb jövőt.

Ahhoz, hogy meglássuk és a saját javunkra fordítsuk ezt a kiapadhatatlan energiát, 4 egyszerű lépésben fogom a létezését bizonyítani.

1, meggyőződünk a jelenlétéről valamint arról, hogy eddigi életünk során is jelen volt és érzékeltük.
2, megismerkedünk vele, azaz leírjuk egy egyszerű matematikai képlettel.
3, vizuálisan láthatóvá tesszük, hogy megértsük a működését.
4, új eszközöket hozunk létre, mellyel áthidaljuk a fizikai távolságokat és az időt is ki tudjuk majd használni.

Életünk során mindvégig tapasztaljuk a létezését, a hiányán keresztül.
Ha nem tudunk töltődni belőle, egyre alacsonyabb energiaszintre kerülünk. Hiánya rögtön hatással van tudatunkra, ezen keresztül pedig a gondolatainkra, melyekkel a saját életünket és valóságunkat teremtjük.
Negatív gondolataink eredményeképp rossz lesz a közérzetünk, megszűnnek ambícióink, tönkremennek kapcsolataink, és lassan elszakadunk a legtisztább energiaforrástól, a szeretet képességétől.
Majd lassan eltávolodunk jelenünktől és gondolataink révén életünket először a múltunkban kezdjük el élni, a minket ért sérelmekre és az általunk vélt hibáinkra fókuszálva.
„ ha másképp csináltam volna, akkor most nem itt tartanék. Stb...”

Ekkorra már ösztönösen energiát akarunk szerezni, de mivel az elsődleges forrástól elszakadtunk, ezért másoktól kezdjük azt elszedni.
Van, aki Önsajnálattal van, aki uralkodással teszi mindezt. A lényeg, hogy figyelmet keltsünk másokban, mert ahol a figyelem ott az energia.
Majd Negatív gondolataink révén teremtünk magunknak egy rossz és kilátástalan jövőképet.
Ezzel lerakjuk az alapjait, hogy félelemben éljük további életünket.
Ezzel is elszigetelve a további energiaáramlás útját.

2.
Képletünk a végtelen képlete, mely matematikailag leírható egy függvénnyel.
Az élet Megértéséhez a képlet működését kell megértenünk, nem pedig a fogalmát.

Képletünk egy fraktál képlete egy úgynevezett Mandelbrot függvény 3 ismert tényezővel:
a kerület a terület és az idő.
kerülete véges
területe végtelen
az idő a változója
Az idő, mint változó végtelen energiát adva folyamatos mozgásban tartja meghatározva és létrehozva ezzel egy olyan algoritmust, ami megadja az irányát.
Ezáltal kifogyhatatlan energiával rendelkezik, amit saját maga gerjeszt a tökéletlenségével.
Mindig önmagát hozva létre, a saját maga által létrehozott legalacsonyabb rezgésszintű irányba halad, ezáltal folyamatosan tökéletesíti önmagát és növeli energiaszintjét.
Létrehozva és táplálva ezzel egy impulzust, ami kifogyhatatlan energiával rendelkezik.

ami ebből végtelen energiát tud létrehozni
Azaz egy olyan algoritmus
amely folyton ismétli önmagát.

Ez az energia is, mint minden energia a legalacsonyabb, legoptimálisabb energiaszintre törekszik .
Törekszik, mert jelen van benne az idő, amely mozgásba hozza ezt az egészet. Egy algoritmus alapján a (a végtelen összefüggése alapján) folyamatosan újabb és újabb torzulásokat hoz létre ezen a fraktálon. Fölborítva ezzel és magasabb energiaszintre emelve a nullponti tökéletesen nyugalmi energiát


süti beállítások módosítása