Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Hírlevél feliratkozás :)

Nevedben a Titok! :) Ajándék tanulmány, amiből megfejtheted milyen titkokat rejt a neved. Iratkozz fel hírlevélre, és küldöm e-mailben.

http://nevedbenasorsod.hu/hirlevel-feliratkozas

Nevedben a Sorsod

babanévmágia... ...misztikus névadás... számmisztika... ezoterikus nyalánkságok... .csakrák... mindennapi mágiáink...tudatos teremtés... pozitív gondolkodás...egészség... a magyarság teremtő szókincse ...csodák...szentek... vidámság...lélekmelegítő...stb...

Címkék

14 (1) 15 (1) 16 (1) 17 (1) 18 (1) 2010. (2) 2012 (1) anya magzat kapcsolat (2) április (3) áprilisi előzetes (1) áprilisi rezgések (2) a csoda lépcsője (1) a nap rezgésének kiszámítása (2) babanévmágia (3) babonák (1) becenév (4) belső név (1) betegség (1) bóna marika (10) boszi suli (2) csakrák (9) csoda (1) dalai láma (1) egészség (2) egyes (1) előrendelhető (1) előzetes (1) február (10) februári rezgések (9) feladatok (1) felemelkedés (1) fogyás (3) fogyó hold (3) föld (1) földcsakrák (8) gyógyító nap (2) gyógyulás (2) gyökércsakra (1) harmadik szem csakra (1) hármas (1) hatos (1) hetes (1) hirdetés (1) hősnőkblogok (2) idézet (3) indigó gyerek (2) instrukciók (1) intuíció (1) január (2) januári rezgések (1) játék (18) jelen (1) jövő (1) július (3) júliusi rezgések (3) júliusi varázstábla (1) június (3) júniusi előzetes (1) júniusi rezgések (3) júniusi varázstábla (1) kedvezményes árak (1) kettes (1) kilences (1) kívánság (1) kommunikáció (1) könyv (1) koronacsakra (1) kristályok (8) kristály gyerek (3) lehetőség (13) lélekmelegítő (1) levél (1) mágia (1) május (3) májusi előzetes (1) májusi rezgések (4) májusi varázstábla (1) málinger zsolt (4) március (4) márciusi rezgések (4) maya naptár (1) mesterszám (1) monszport bea (2) napfonatcsakra (1) naptár (1) négyes (1) névelemzés (6) névmágia (7) névszám kiszámítása (1) nyári napforduló (1) nyolcas (1) önfejlesztő játék (17) őrangyal (1) ötös (1) pilis (1) piroska levele (1) pozitív gondolkodás (2) program ajánló (1) referenciák (1) rezgés (2) sors (1) sorsszám (1) sorsút (1) sors és élet (1) statisztika (1) szakráliscsakra (1) számmisztika (2) számok jelentése (14) szeretet (2) szertartás (1) színek (1) színterápia (1) szívcsakra (1) szív csakra (1) szómágia (1) szűcs ildikó (3) születés hete (1) tanácsadás (1) tanfolyam (1) tavaszi napforduló (1) telehold (1) teremtés (7) tizenegyes (1) tizenhármas (2) tizenkettes (2) tízes (1) tízmilliószoros teremtő nap (7) torokcsakra (1) újhold (2) új esztendő (1) válasz (1) változás (5) varázstábla (4) víz (1) vízkereszt (1) vonzás törvénye (2) Címkefelhő

Friss topikok

Számok jelentése 14-18ig

2010.06.01. 20:41 - Manita

Címkék: 18 15 17 14 16 számok jelentése

14. Középút

Az egyedül teremtésből, eljutni a szeretettel végzett sok pénzt hozó munkához- úgy, hogy közben sok igazságos döntést kell hozni és segíteni kell a gyengéknek.
 
A 14 egyébként a védőangyal száma is...azt jelenti, hogy ezen az úton mindig segítségünkre van...ha hajlandóak vagyunk befelé figyelni és meghallgatni őt...
A középúton haladás a cél...a szélsőséges dolgok elkerülendők, (mint a hiszti és a magunkba fordulás) viszont taktikázás és ravaszság sikerrel bevethetőek
Lényegében azt jelenti,hogy  egyensúlyba kell maradni- ez vezet a sikerhez
 
 
15 Függőség
 
A fejlődésünk szempontjából elengedhetetlen...a jó és a rossz feldolgozása (.örülni és sírni.) az elfojtott indulatok  felismerése és vállalása.
A saját játszmáink felismerése, ahogyan birtoklunk és függőségbe tartunk másokat, legyen szó akár szerelemről, akár : „jajj jajj, beteg vagyok, szolgálj ki, ne hagyj egyedül”stb… viselkedésről.
Ha felismerjük az óriási energiákat magunkban...és az elnyomott vágyainkat végre szabadjára engedjük, akkor a szégyellt tulajdonságaink felvállalásával és annak az óriási energiának a másra fordításával, (amivel eddig elnyomtuk ezeket a részeinket, nehogy valaki ne szeressen, ha észre veszi, hogy nem is vagyunk betegek, csak társaságra vágyunk )…szóval ekkor leszünk szabadok.
 
Ha nem akarjuk felszínre engedni ezt az oldalunkat, akkor az ahhoz vezet, hogy más embereket is tévesen ítélünk meg. Függőségben élünk addig, amíg nem a szívünk szavát követjük.
 
16. Az álarc
 
A kiválasztottak száma...amikor az élet megmutatja a többi ember valódi arcát, álarcok nélkül.
Az előtűnő rosszat, gonoszságot, halált, hazugságot...amik eddig is ott voltak, csak nem akartuk észre venni.
Addig történnek ezek az események  amíg nem vagy képesek kiugrani az első rossz érzéskor !( egy-egy rossz kapcsolatból társulásból )
 
A harmóniához, a szeretethez való eljutást jelenti, sok-sok váratlan esemény és új lehetőség elérését. A sorscsapásokon való felülkerekedés száma….a spiritualitás és a szellemi szabadság elérése a cél…meglátni önmagunk és a többi ember valódi személyiségét
 
 
17 Kitartás
 
 A hosszú kemény munkával elért ÓRIÁSI SIKER száma.
 
A bölcsesség, a kitartás jutalma.
Amikor beérik a munkánk gyümölcse és mind a fizikai, mind a spirituális világban sikereket érünk el. Ez a szám a kozmikus törvények megértését jelenti.
Boldogulást mindkét világban. :)
 
 
18. A lélek sötét éjszakája

Az érzelmeket jelenti…a lelki folyamatokat…azt a kiszámíthatatlanságot a dolgoknál, szavaknál…amiknél nem tudjuk előre, hogy mennyire akadályoznak majd a cselekvésben…a gondolkodásban. Jelenthet túlérzékenységet, depressziót is…

Meg kell tanulni az önelemzést  és a megtörtént dolgok feldolgozását. Ez a szám a lélek sötét éjszakáját is jelképezheti, amikor tudnunk kell, hogy: akkor a legsötétebb az éjszaka, amikor a hajnal már közel van !!
A 18-as mindig azt jelenti, hogy nem szabad megállni, sírni, leragadni…mindig tovább kell lépni, cselekedni…mert a fény ott van !
Az egyedül teremtésből eljutni az igazságig.( az 1-ből, a 8-ba )
 

A bejegyzés trackback címe:

https://nevedbenasorsod.blog.hu/api/trackback/id/tr162049000

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása