Hírlevél feliratkozás :)

Nevedben a Titok! :) Ajándék tanulmány, amiből megfejtheted milyen titkokat rejt a neved. Iratkozz fel hírlevélre, és küldöm e-mailben.

http://nevedbenasorsod.hu/hirlevel-feliratkozas

Nevedben a Sorsod

babanévmágia... ...misztikus névadás... számmisztika... ezoterikus nyalánkságok... .csakrák... mindennapi mágiáink...tudatos teremtés... pozitív gondolkodás...egészség... a magyarság teremtő szókincse ...csodák...szentek... vidámság...lélekmelegítő...stb...

Címkék

14 (1) 15 (1) 16 (1) 17 (1) 18 (1) 2010. (2) 2012 (1) anya magzat kapcsolat (2) április (3) áprilisi előzetes (1) áprilisi rezgések (2) a csoda lépcsője (1) a nap rezgésének kiszámítása (2) babanévmágia (3) babonák (1) becenév (4) belső név (1) betegség (1) bóna marika (10) boszi suli (2) csakrák (9) csoda (1) dalai láma (1) egészség (2) egyes (1) előrendelhető (1) előzetes (1) február (10) februári rezgések (9) feladatok (1) felemelkedés (1) fogyás (3) fogyó hold (3) föld (1) földcsakrák (8) gyógyító nap (2) gyógyulás (2) gyökércsakra (1) harmadik szem csakra (1) hármas (1) hatos (1) hetes (1) hirdetés (1) hősnőkblogok (2) idézet (3) indigó gyerek (2) instrukciók (1) intuíció (1) január (2) januári rezgések (1) játék (18) jelen (1) jövő (1) július (3) júliusi rezgések (3) júliusi varázstábla (1) június (3) júniusi előzetes (1) júniusi rezgések (3) júniusi varázstábla (1) kedvezményes árak (1) kettes (1) kilences (1) kívánság (1) kommunikáció (1) könyv (1) koronacsakra (1) kristályok (8) kristály gyerek (3) lehetőség (13) lélekmelegítő (1) levél (1) mágia (1) május (3) májusi előzetes (1) májusi rezgések (4) májusi varázstábla (1) málinger zsolt (4) március (4) márciusi rezgések (4) maya naptár (1) mesterszám (1) monszport bea (2) napfonatcsakra (1) naptár (1) négyes (1) névelemzés (6) névmágia (7) névszám kiszámítása (1) nyári napforduló (1) nyolcas (1) önfejlesztő játék (17) őrangyal (1) ötös (1) pilis (1) piroska levele (1) pozitív gondolkodás (2) program ajánló (1) referenciák (1) rezgés (2) sors (1) sorsszám (1) sorsút (1) sors és élet (1) statisztika (1) szakráliscsakra (1) számmisztika (2) számok jelentése (14) szeretet (2) szertartás (1) színek (1) színterápia (1) szívcsakra (1) szív csakra (1) szómágia (1) szűcs ildikó (3) születés hete (1) tanácsadás (1) tanfolyam (1) tavaszi napforduló (1) telehold (1) teremtés (7) tizenegyes (1) tizenhármas (2) tizenkettes (2) tízes (1) tízmilliószoros teremtő nap (7) torokcsakra (1) újhold (2) új esztendő (1) válasz (1) változás (5) varázstábla (4) víz (1) vízkereszt (1) vonzás törvénye (2) Címkefelhő

Friss topikok

Mágia , Szómágia, Névmágia és Babanévmágia

2010.01.10. 13:33 - Manita

Címkék: becenév lehetőség mágia szómágia névmágia babanévmágia

MÁGIA: a természet titkos erőinek felhasználása az események befolyásolása céljából.

Ha ez a cél jó...akkor fehár mágiának nevezik, ha azért alkalmazzák, hogy ártsanak vele valakinek vagy elpusztítsák javait...fekete mágia névvel jelölik  (Miszticizmus Lexikona )

A Mágia régen egy "tudomány" volt. Fizikából, matematikából és teológiából állt.

A Mágia az energiák varázslata.

Mindennek és mindenkinek megvan az egyedi rezgése...ami szabadon áramlik az univerzumban...teremt vagy rombol...

Akkor tudunk "mágiázni" ha kellően koncentrálunk a bennünk lévő energiákra ...

...tudatosan ...szavainkat feltöltjük gondolati energiákkal...és elindítjuk a világegyetemben...

...vagy érzelmi töltéssel rendelkező gondolatainkat....szavakba foglaljuk...elmondjuk hangosan, hallkan vagy magunkban és a Magasabb Intelligenciára, Istenre, az Univerzumra...az Angyalokra bízzuk...

Mindig csak Tőled függ, hogy mekkora mágiát tudsz teremteni :)

Óvva intelek a fekete mágiától, az átkozódástól, a másoknak szóló rossz kívánságoktól !!!

SZÓMÁGIA:amikor szavainkkal tudunk a saját sikerünk és sikertelenségünk....boldogságunk és boldogtalanságunk kovácsai lenni. :)

A szómágiát mások befolyásolására is gyakran használjuk...(ez persze nem helyes mert a rossz visszaszáll hozzánk ! )

...és persze minket is bombáznak naponta szómágiával...a főnökünk...a párunk...az anyósunk...az irigyeink...és folytathatnám...Jó és Rossz értelemben...

Nagyon fontos, a tudatosság amikor mi használjuk a szavakat! Oda kell figyelnünk mert óriási katasztrófákat indíthatunk el azzal ha folyamatosan hülyézzük a gyerekeinket...szídjuk az anyját a főnökünknek...stb..(nem számít, hogy hallja vagy nem hallja...a rezgés...az indulatokkal teli rezgés elindul...és árt annak akire mondjuk...és sajnos egyszer valamikor visszatér hozzánk is...felduzzadva...óriási sötét energiagömbként...-balesetet, betegséget, szerencsétlenséget okozva )

Minél nagyobb benned az érzelmi töltés...annál nagyobb ereje van a szavaidnak !

Minél többet dicséred a gyerekeidet, annál okosabbak lesznek !...ez nem vicc !!  :)

Tudjátok, mi a Sors Törvénye ?

Mindenki azt kapja amit előidézett !

Idézzetek elő pozitív érzelmeket szavaitokkal...a magatok és mások életének megválltoztatására !

(mindenről lesz később szó, akár gyakorlatok akár kérdések és válaszok formájában :) )

NÉVMÁGIA: a szómágia és a számmisztika rezgéseinek megsokszorozása :)

Miért olyan fontos ez?

Mert a nevünket, becenevünket... nagyon sokszor halljuk...és mondjuk...esetleg írjuk...

Nincs sok lehetőségünk a nevünk megválltoztatására...de a hiányzó rezgéseket sokszor tudatalatt- a becenevünkkel pótoljuk. Ugyanis valamiért :) jóóó érzésekkel tölt el ha azon a bizonyos néven szólítanak :)  ...ha nem tetszik, ahogyan becéznek...MOST azonnal változtassuk meg !!!

Amikor férjhez megyünk, lehetőségünk van több név közül választani. Kérlek benneteket törekedjetek ennek a bizonyos JÓóó érzésnek az átérzésére...meglétére a szívetekben !

Bár nem illik ilyet írni, de ha nem akartok 9. generációs Gipsz Jakabné-k lenni...akkor igenis lázadjatok...és válasszatok magatoknak másik nevet :) hallgassatok a pozitív érzéseitekre amikor ízlelgetitek a választható neveiteket...

A legszerencsésebb az amikor a születendő baba nevét a szülők előre kiszámolják...ízlelgetik...(összhangba hozzák az univerzummal)...amikor megadják még a születése előtt azokat a rezgéseket amivel, boldogabb...mosolygósabb életet élhet :) ezt nevezem én BABANÉVMÁGIÁnak

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nevedbenasorsod.blog.hu/api/trackback/id/tr341660220

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ildi72 2010.01.15. 16:14:05

Nálunk a második gyerektől kezdve a babák maguknak válaszottak nevet, rezgések ide-vagy oda...:-))
Nem kifejezetten úgy történt hogy álomban vagy meditációban megjelentetek és integettek, hogy "hahó, itt vagyok és Anna a nevem", hanem valahogy úgy, hogy kiterveltem, hogy mondjuk a Jázmin nevet adom a gyereknek, mert az tetszik, másnap reggel viszont azzal a végérvényes érzéssel ébredtem, hogy a gyerek neve Zsófia. Sosem volt további, módosító álom, vagyis az így sugallt keresztnév végérvényes maradt. A többieket (magzat korukban) speciel a férjem kérdezte, de a névválasztás módszere ugyanaz maradt, vagyis a babák döntöttek.

Manita 2010.01.16. 20:09:01

@Ildi72:
csodás, irigylésre méltó technikát használtatok a családban :)
Magyarországon most kezdenek jobban a belső hangjukra, a spiritualitásukra hallgatni újra az emberek...reméljük a magzattal való beszélgetést is egyre többen használják majd...

tangata manu 2010.01.29. 12:22:55

Ehhez hozzáfűzném, hogy fiacskám kért egy másik nevet is, amit az otthonszülés okozta bürokratikus agymenés miatt már nem tudtam (nem volt erőm, időm) keresztül vinni. Pedig éppen azért kérte, mert tudta, hogy nagy tűz erőkkel jön le, és az harmonizálná. Megnéznéd, hogy mi a különbség: Málinger Csaba-Málinger Csaba Tengri.
Köszönöm.

Manita 2010.01.29. 14:46:50

@tangata manu: természetesen erősíti őt...legfőképpen az anyagi világba való beilleszkedésében.... ugyanis a fiad, tisztában van a fizikai testével, a környezetével...mégis "felfelé" kommunilál :)
a Tengri megadja neki azt a rezgést amitől tisztában lesz--tudatosan is---az itteni és a fenti világgal...és két féle kommunikációt fog alkalmazni :)))

Manita 2010.01.29. 15:21:05

@tangata manu: most nézem ... Öregistent jelent :))

tangata manu 2010.01.30. 21:10:22

Tudom, a Csaba/siva minőséget akarja harmonizálni. Úgy látom, hogy azért nagyon igyekszik földelni, de a sok lány eléggé megnehezíti a dolgát:)

Manita 2010.01.31. 11:44:06

@tangata manu: szerintem ez előny a pasiknál :))

korosikati · http://mondokak.hu 2010.01.31. 14:56:01

Szia!

Segítségedet szeretném kérni: február 20. körül érkezik világunkba kisfiúnk, akinek még nem tudtuk eldönteni a keresztnevét...
Farkas a vezetéknév, amihez vagy a Valentin vagy az Ábel keresztnevet szeretnénk választani. Tudnál segíteni? Melyiket ajánlanád, esetleg van valami más ötleted? :-)
Kislányunk 21 hónapos, őt Farkas Bellának hívják.

Köszönöm előre is a válaszod!
Szép napot,
Kati

tangata manu 2010.02.01. 11:36:07

Névelemzés kicsit másképp

Már tizenéves koromban tudatosan figyeltem az emberek közötti hasonlóságokat. Láttam, hogy hasonló alkatú, öltözködésű emberek hasonló gondokkal küzdenek, hasonló célokat hajtanak. Észrevettem emellett azt is, hogy ugyanolyan, vagy hasonló nevű embereknél ugyanúgy fennállnak ezek az összefüggések.

Megfigyeléseimet érettebb fejjel összerendeztem, és már évtizedes múlttal alkalmazom a /testi/lelki/szellemi segítségnyújtásban, illetve a mindennapokban.
Röviden szeretném megosztani az általánosabb megfigyeléseket, de a mélyebb elemzéseket, a tévedések elkerülése érdekében alapozó, egyéb irányú tanulmányok elvégzése, illetve többéves tapasztalat nélkül ne erőltessük. Visszaigazolásainkban legyen kiemelt szerepe a független összefüggéseknek, „véletlenül” beérkezett információknak.

A családnév az alap. Életfeladatunk esszenciája rejlik benne. Rávilágít arra, hogy mi motivál minket, milyen hozott anyagból dolgozunk. A teremtés kezdetéhez kapcsol szüleink, őseink láncolata által. Gyakorlati vizsgálódásaimnál felismertem, hogy egy személy családnevének értelmezéséhez mindig figyelembe kell venni az ismerhető legrégebbi felmenők családneveit.
Mintha ezek lennének az elemek, vagy atomok, amelyekből összeáll az életfeladat szerkezete.
Gondoljunk arra, hogy a régiségben, illetve egyes természeti népeknél (még az írástudóknál is) milyen kiemelkedő volt tudni legalább hetedíziglen a felmenőket. Aki jobban belemélyedt az okok megismerésébe, előbb-utóbb el kell jusson addig, hogy nincs genetikai öröklődés, mert a géntérkép csak az átvett tulajdonságokról, személyiségcsírákból kihajtott hajlamokról tud beszélni, de a gondolat (és ebben az esetben az érzelmeket is vegyük ide) szintjéről indul minden tükröződés, abból építjük magunk köré a valóságunkat. Éppen ezért nincsenek öröklött betegségek, csak öröklött személyiségjegyek, életvezetés, gondolkodásmód, mely a szüleinkkel való kapcsolat függvényében hasonló, vagy akár épp ellentétes testi tüneteket produkálhat.

A keresztnév, utónév rávilágít, hogy milyen eszközöket kaptunk ehhez az életfeladathoz. A családnév a „Mit?”, míg az utónév a „Hogyan?” kérdésre válaszol (-hat). Minden olyan nyelv, nép, amely a családnevet hátulra helyezi, anyagelvű, és szükségképpen halálra ítélte magát, hiszen az „én”-t erősíti a „mi”-vel szemben. Előbbi meghatározásom szerint az eszközöket helyezi előtérbe, és akár szentesíteni is képes bármilyen cél eléréséhez. Nem véletlen, hogy a lelki gyakorlatai is mára üres rítusokká váltak.

Ezen felül, illetve jobb esetben felül (gyakran inkább mellett, helyett) a beceneveknek, felvett neveknek is kiemelt jelentősége van. Értékké egy életét tudatosan élő embernél válhat, aki elvégezve életfeladatát, új kihívásokat állít önmaga elé. A környezettel való kapcsolatát nagyon könnyi megérteni bárkinek, ha összevetjük kapott nevét a felvett nevével.

Írok a módszerről is néhány szót.
Első a megérzés. Ez nélkül, ehelyett semmilyen értelmezésnek nincs létjogosultsága.
Ezután jön a játék. Minden irányban, és minden nyelven megforgatom a név betűit, majd összevetve őket a megérzésemmel, megkeresem a közös nevezőt.
Most jön a „tudományosság”. Ritkán a betűk számértékét is vizsgálom, de általában a rováskép jelentését, funkcióját (tekintve, hogy régen ezt mágikus erőkódként használták).
A nyugati, okkult rendszerek betűértelmezését is figyelembe veszem, de mindig első helyen áll ősi nyelvünk bölcsessége.

Többet sajnos, nem írhatok, de egy bevállalós nevén keresztül (Nevén kereszt ül ) szívesen bemutatom az eredményt.

Áldás-OM

Málinger Zsolt Én-Ok

tangata manu 2010.02.01. 11:40:19

@tangata manu: Lehet, hogy Bajusz Pál életét kéne elemeznem:) Ha okés, akkor jelezzétek. Bár mindenképp hatékony lenne egy élő emberke, megélt dolgokkal, hogy látszódjon a hatásossága. Vona Gábort lehet beleegyezése nélkül? Vagy valamelyik vicces pártmajmot bármely vicces majompártból?

tangata manu 2010.02.01. 11:40:53

Még úgysincs kampánycsend:))))))))))))))))

Manita 2010.02.01. 12:01:13

@tangata manu: csodás !!
feltettem cikknek :)) lehetek én az első ? Mátyás Anita

Ildi72 2010.02.01. 13:51:51

Ja, most látom, hogy Anita a bevállalós:-)
akkor az én hiányosságaimat nem kell hánytorgatni

tangata manu 2010.02.01. 17:42:33

@Manita: Köszönöm a bizalmat, közben másodikká lettél, mert a cikket hozta ki főoldalra, és rácsaptak:)

Tudtam ám, hogy alig várod...

Kiegyensúlyozott női-férfi erők, amit a családban is megtalálsz, de főleg az apai nagyszülők példamutatását, hozzáállását érdemes átvenni. Nyilván itt nem lehetek teljes a nagyszülők nevének ismeretében...
A segítségnyújtás gyermekkorod óta fő motiváló erőd. Megkockáztatom, hogy tán ápolónő is voltál, vagy lettél volna:)
Szereted gyorsan lerendezni a dolgokat. Hatékony vagy, bár te is tudod, hogy néha "túl" hatékonyan szelektálsz. Szerencsére amolyan vállrándítós vagy, úgyhogy a lehetőségekre, nem az elúszott esélyekre figyelsz. Viszont néha engedd meg a "csak úgy"-állapotot, mert jelenleg nincs erőtartalékod. Ami van, azt kisugárzod a szeretteidnek, de azért magadat is kényeztesd! SZERINTEM MEGÉRDEMLED.

Szerencsés vagy, hogy mindig volt anyagi biztonságod kipróbálni utakat. Viszont úgy látom, hogy te amolyan vízöntős, "megmutatom, hogy mit tudok" emberke vagy.
A büszkeségeden kívül nem látok túl sok akadályozó tényezőt az életedben. Akik ilyen szerencsések, általában az a bajuk, hogy nehez tudnak válogatni a rengeteg lehetőségük közül. Ennyit a jó karmáról! :)))
Ugyanakkor, ha képes vagy a szívedre figyelni, valódi csodaként élheted meg az életedet (és persze bolondnak fognak tartani:).

Nnnna...cáfolj:)

Manita 2010.02.01. 19:43:12

@tangata manu: :) már most is bolondnak tartanak :)
apai nagyapám orosz hadifogoly volt...ő tanított a "csontok helyrerakására" és a gyógynövényekre...imádtam...
a vért sosem bírtam :) de a betegeken segíteni---gyógyító beszélgetéssel-
"csontkovácsolással"...ez önkéntes dolog volt mindig--aztán jöttek a tanfolyamok...csakrák meg meridiánok meg beleérző képesség stb...stb..és rájöttem, hogy pimaszul szerencsés vagyok :))
igen, túl hatékonyan szelektálok :) mindent ott hagyok ahová nem megyek vissza :)
nem vagyok szerintem ennyire "megmutatom típus"...azt se tudom, hogy titkoljam el aki vagyok :)))
büszkeség....hmmm ÁÁÁÁ dehogy :)) (honnan jöttél rá ?? :))

ez a blog is egy kapott lehetőség nekem...simán elmentem volna mellette ha "nem beszélnek a fejemmel"
már rég a szívemre hallgatok...csak ne karattyolna annyit, mert megbolondítja a fejemet :))

köszönöm !!

Manita 2010.02.01. 20:15:31

@kokati: szia Kati !
a Valentin névtől (az Ábellel szemben) a kis pocaklakód kap egy plussz rezgést amivel a férfias kemény munkával elért sikert erősíti benne...a saját lábon állás lehetőségét adja...
megvan bennük az egyéni erőfeszítés,az érzékelés, az alkotó készség és az önbizalom is :))
jó kommunikációs képességet adnak a nevek, önbizalmat, és kreativitást..
...a Valentin "felfelé" kommunikál (teremtés, spiritualitás gondolat ének) míg az Ábel a földi halandók felé (beszéd, írás, matek, politika :))

mivel Bella :) rezgései pont olyan rezgéstartományt jeleznek, mint az Ábel ezért én a Valentint javaslom---hogy legyen új amit tanulhatnak egymástól...és persze ti felnőttek is tanuljatok tőlük :)

sok sikert és egészséget az ifjúsághoz !!

mivel te vagy az első bátor babanév mágia után érdeklődő kismamám....ha megszületik a trónörökös... a két kicsi születési számaiból (ha megadod) csinálok neked név és számelemzést grátisz
emilben :))))

korosikati · http://mondokak.hu 2010.02.01. 23:24:32

@Manita:
Szia Anita!

Köszönöm válaszodat, egy pillanat alatt megnyugodtam, amint megoldódott segítségeddel a névválasztás! Pocaklakóm is aktivizálta magát a hírre, lehet, hogy akkor már útnak is indul?! :-)
A felajánlott lehetőséget is nagyon köszönöm, Valentinunk megszületése után jelentkezem.

Minden jót kívánok, köszönöm, hogy létrehoztad ezt a blogot, minden bejegyzésedet örömmel olvasom!
Kati


süti beállítások módosítása