Hírlevél feliratkozás :)

Nevedben a Titok! :) Ajándék tanulmány, amiből megfejtheted milyen titkokat rejt a neved. Iratkozz fel hírlevélre, és küldöm e-mailben.

http://nevedbenasorsod.hu/hirlevel-feliratkozas

Nevedben a Sorsod

babanévmágia... ...misztikus névadás... számmisztika... ezoterikus nyalánkságok... .csakrák... mindennapi mágiáink...tudatos teremtés... pozitív gondolkodás...egészség... a magyarság teremtő szókincse ...csodák...szentek... vidámság...lélekmelegítő...stb...

Címkék

14 (1) 15 (1) 16 (1) 17 (1) 18 (1) 2010. (2) 2012 (1) anya magzat kapcsolat (2) április (3) áprilisi előzetes (1) áprilisi rezgések (2) a csoda lépcsője (1) a nap rezgésének kiszámítása (2) babanévmágia (3) babonák (1) becenév (4) belső név (1) betegség (1) bóna marika (10) boszi suli (2) csakrák (9) csoda (1) dalai láma (1) egészség (2) egyes (1) előrendelhető (1) előzetes (1) február (10) februári rezgések (9) feladatok (1) felemelkedés (1) fogyás (3) fogyó hold (3) föld (1) földcsakrák (8) gyógyító nap (2) gyógyulás (2) gyökércsakra (1) harmadik szem csakra (1) hármas (1) hatos (1) hetes (1) hirdetés (1) hősnőkblogok (2) idézet (3) indigó gyerek (2) instrukciók (1) intuíció (1) január (2) januári rezgések (1) játék (18) jelen (1) jövő (1) július (3) júliusi rezgések (3) júliusi varázstábla (1) június (3) júniusi előzetes (1) júniusi rezgések (3) júniusi varázstábla (1) kedvezményes árak (1) kettes (1) kilences (1) kívánság (1) kommunikáció (1) könyv (1) koronacsakra (1) kristályok (8) kristály gyerek (3) lehetőség (13) lélekmelegítő (1) levél (1) mágia (1) május (3) májusi előzetes (1) májusi rezgések (4) májusi varázstábla (1) málinger zsolt (4) március (4) márciusi rezgések (4) maya naptár (1) mesterszám (1) monszport bea (2) napfonatcsakra (1) naptár (1) négyes (1) névelemzés (6) névmágia (7) névszám kiszámítása (1) nyári napforduló (1) nyolcas (1) önfejlesztő játék (17) őrangyal (1) ötös (1) pilis (1) piroska levele (1) pozitív gondolkodás (2) program ajánló (1) referenciák (1) rezgés (2) sors (1) sorsszám (1) sorsút (1) sors és élet (1) statisztika (1) szakráliscsakra (1) számmisztika (2) számok jelentése (14) szeretet (2) szertartás (1) színek (1) színterápia (1) szívcsakra (1) szív csakra (1) szómágia (1) szűcs ildikó (3) születés hete (1) tanácsadás (1) tanfolyam (1) tavaszi napforduló (1) telehold (1) teremtés (7) tizenegyes (1) tizenhármas (2) tizenkettes (2) tízes (1) tízmilliószoros teremtő nap (7) torokcsakra (1) újhold (2) új esztendő (1) válasz (1) változás (5) varázstábla (4) víz (1) vízkereszt (1) vonzás törvénye (2) Címkefelhő

Friss topikok

Babanévmágia

2010.03.05. 21:56 - Manita

Címkék: anya magzat kapcsolat névmágia babanévmágia

 

Kis segítség, pocaklakóval rendelkező szülőknek :)
 
Ez a kedvenc témám  :)
Mert mi szülők, mit is adhatunk más olyat a gyermekünknek, ami nem vész el, a válságban, a hóviharban, a tűzvészben?
 
A név egy védőburok a gyermeked számára... mert ha a betűk  rezgései összhangban vannak  az univerzum rezgéseivel, tökéletességével …akkor nagyobb esélyekkel éli kiegyensúlyozottabban, boldogabban az életet.
 

Mert az életet élni kell, nem pedig elviselni…
 
Biztosan olvastátok itt a blogon Szűcs Ildikó: Beszélgetek a kisbabámmal című cikkét...
Én személy szerint hiszem, hogy áldott állapotban a nők intuitív képessége megnövekszik, ezáltal minden, de minden kérdésükre választ kaphatnak …ha ráhangolódnak gyermekükre, és tudatosan törekednek erre..
 
Mielőtt leszületne egy új  lélek a földre, eldönti, hogy kik legyenek a szülei, milyen élethelyzeteket kell megoldania, milyen sorsot fog élni...vagyis mi az életfeladata.
 

Az anya és a magzat, egy test egy lélek.

 

 

Hallgassatok a megérzéseitekre, a belső hangotokra és a fizikai érzetekre, tünetekre!
Sokszor előfordul, hogy nem is koncentrál az édesanya, konkrétan a névválasztásra, mégis úgy érzi, hirtelen a „semmiből” előbukkan 1-2 név.
 
De az is lehet, hogy már tizedszer rágja át a család, a Babanevek c. könyvet és akkor, egy, a már sokadszorra olvasott névtől ... hirtelen furcsa melegség fut át a kismamán…
 
Én úgy gondolom, hogy amennyiben nagyon szeretnénk pl. Olíviának hívni a kicsit…
.....így szólítgatjuk őt, simogatjuk és kedveskedünk neki (persze abban a biztos tudatban, hogy kislány van a pocakunkban! ) akkor, a szeretetet érezve pindurkánk abban az időben fog megszületni, ami egy Olívia névvel leélt tökéletes boldog élet lehetőségét adja számára.
 
HA a szülő szeretné Olíviának hívni (most nem arról van szó, hogy Olíviának AKARJA hívni, mert az olyan divatos…és még nincs az utcában !!! ) akkor erre a szeretetre, a kisbaba reagálni fog, hogy elfogadja-e a nevet (lehet, ő sugallta az édesanyjának)…vagy tiltakozik kézzel-lábbal…akár, fizikai rosszullétet okozva a mamájának….
 
A kérdés az, hogy a szülő egy előre választott névvel megváltoztatja-e a gyerek sorsát?
 
Szerintem nem.
 
A baba mindenképpen az életfeladatának megfelelő rezgésekkel igyekszik világra jönni.
Mivel minden lélek a saját tökéletességére törekszik, ezért szerintem az a jobbik eset, ha a szülő választja meg a nevet és a pocaklakó a számára megfelelő időpontban megszületik, így harmonizálja a számmisztika és névmágia rezgéseit.
 
Tudom, hogy mások határozottan állítják az ellenkezőjét: ha a baba már megszületett, akkor adjunk neki nevet, mert a születési dátum rezgéseihez kell igazítani a név rezgéseit…vagyis a dátumból már látható, hogy miből van az újszülöttnek több energiája, ezért azt már ne erősítsük, hanem más (hiányzó) rezgésszámú betűkből válasszunk neki nevet.
 
Én nem mondom, hogy ez nem jó ! Én csak azt mondom, ami a szívemhez közelebb áll : ha a név rezgéseit ( a betűkhöz rendelt számértékeket) összhangba hozzuk, akkor tágabb teret biztosítunk a boldogulásához, több lehetőséget adunk a kezébe ahhoz, hogy megoldja az életfeladatát.
 
várjuk kérdéseiteket itt a blogon
vagy
emailben
Mátyás Anita -babanévmágia
Szűcs Ildikó   - anya-magzat és szülés programozás szakértő

i_szucs@yahoo.com

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nevedbenasorsod.blog.hu/api/trackback/id/tr281812619

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása