Hírlevél feliratkozás :)

Nevedben a Titok! :) Ajándék tanulmány, amiből megfejtheted milyen titkokat rejt a neved. Iratkozz fel hírlevélre, és küldöm e-mailben.

http://nevedbenasorsod.hu/hirlevel-feliratkozas

Nevedben a Sorsod

babanévmágia... ...misztikus névadás... számmisztika... ezoterikus nyalánkságok... .csakrák... mindennapi mágiáink...tudatos teremtés... pozitív gondolkodás...egészség... a magyarság teremtő szókincse ...csodák...szentek... vidámság...lélekmelegítő...stb...

Címkék

14 (1) 15 (1) 16 (1) 17 (1) 18 (1) 2010. (2) 2012 (1) anya magzat kapcsolat (2) április (3) áprilisi előzetes (1) áprilisi rezgések (2) a csoda lépcsője (1) a nap rezgésének kiszámítása (2) babanévmágia (3) babonák (1) becenév (4) belső név (1) betegség (1) bóna marika (10) boszi suli (2) csakrák (9) csoda (1) dalai láma (1) egészség (2) egyes (1) előrendelhető (1) előzetes (1) február (10) februári rezgések (9) feladatok (1) felemelkedés (1) fogyás (3) fogyó hold (3) föld (1) földcsakrák (8) gyógyító nap (2) gyógyulás (2) gyökércsakra (1) harmadik szem csakra (1) hármas (1) hatos (1) hetes (1) hirdetés (1) hősnőkblogok (2) idézet (3) indigó gyerek (2) instrukciók (1) intuíció (1) január (2) januári rezgések (1) játék (18) jelen (1) jövő (1) július (3) júliusi rezgések (3) júliusi varázstábla (1) június (3) júniusi előzetes (1) júniusi rezgések (3) júniusi varázstábla (1) kedvezményes árak (1) kettes (1) kilences (1) kívánság (1) kommunikáció (1) könyv (1) koronacsakra (1) kristályok (8) kristály gyerek (3) lehetőség (13) lélekmelegítő (1) levél (1) mágia (1) május (3) májusi előzetes (1) májusi rezgések (4) májusi varázstábla (1) málinger zsolt (4) március (4) márciusi rezgések (4) maya naptár (1) mesterszám (1) monszport bea (2) napfonatcsakra (1) naptár (1) négyes (1) névelemzés (6) névmágia (7) névszám kiszámítása (1) nyári napforduló (1) nyolcas (1) önfejlesztő játék (17) őrangyal (1) ötös (1) pilis (1) piroska levele (1) pozitív gondolkodás (2) program ajánló (1) referenciák (1) rezgés (2) sors (1) sorsszám (1) sorsút (1) sors és élet (1) statisztika (1) szakráliscsakra (1) számmisztika (2) számok jelentése (14) szeretet (2) szertartás (1) színek (1) színterápia (1) szívcsakra (1) szív csakra (1) szómágia (1) szűcs ildikó (3) születés hete (1) tanácsadás (1) tanfolyam (1) tavaszi napforduló (1) telehold (1) teremtés (7) tizenegyes (1) tizenhármas (2) tizenkettes (2) tízes (1) tízmilliószoros teremtő nap (7) torokcsakra (1) újhold (2) új esztendő (1) válasz (1) változás (5) varázstábla (4) víz (1) vízkereszt (1) vonzás törvénye (2) Címkefelhő

Friss topikok

Referenciák a név- és számmisztikai elemzéseimről :)

2010.05.27. 12:25 - Manita

Címkék: referenciák

Kedves Anita!
A számmisztika- és névmágia elemzésed megerősített abban, hogy jó helyen vagyok, jó úton haladok, és bátran használjam az intuícióimat. Nem is hagyom magam letéríteni az útról Az írás szándéka is ott van bennem, csak valami még hiányzik hozzá. De tudom, a megfelelő időben megtalálom
Megerősítettél abban is, mit valahol nagyon mélyen éreztem, hogy a gyerekeimmel és a férjemmel egy csapat vagyunk, túl azon, hogy család. Gondolok itt az azonos rezgésképletre...
Az elemzés nagy segítséget jelent abban is, hogy hogyan kezeljem a gyerekeimet, mert néha tényleg nem egyszerű követni, hogy mit miért, vagy miért nem csinálnak.

Kováts-Szőcs Anita
 
 
 
Kedves Anita!

Nagyon kiváncsian vártam az elemzésed a lányomról és a sajátomat is. Hihetetlen,hogy mennyire ott láttam magamat és a lányomat az elemzésedben, soraidban. Mintha csak elmeséltem volna előtte dolgokat magunkról. Biztos vagyok benne, hogy a Boszi - Suli tanfolyamból is sok hasznos segítő részletekre fogok bukkani amiről még nem tudtam.

Bartha Andrea
www.wellnesskert.hu
 
 
 
Kedves Anita!

Elemzésedből nagyon sokat tanultam, és nagyon sok megerősítést kaptam. Köszönöm a hasznos tanácsokat és az "iránymutatást".
Szeretettel:
Csiki Judit
http://zoldsalata.blogspot.com
 
 
 
Kedves Manita!

Ma már tudom, nem vagyok egyedül azzal. hogy nap mint keresem az okokat, miérteket, keresem önmagam és mindazt, amit érzek, de nem tudok felszínre hozni.
Amíg nem olvastam az elemzéseket, azt hittem, csak én boncolgatom magam:).
Félelmetes, hogy miket tudsz rólam a nevem, a számaim tükrében. Ugyanakkor hálás vagyok minden szóért, mert megértettem bizonyos mozgatórugókat, és elemzésed útjelző táblaként funkcionál.
Külön köszönöm, hogy kamasz lányomat is elemezted, segít konfliktusaink kezelésében, bizonytalanságainak feloldásában.

Farkas Anikó
www.gyesrol-netre.com
 
 
 
Kedves Manita!

Én sokat tanultam az elemzésből, amit rólam készítettél. Bár első olvasásra egy kicsit idegennek tűnt - mert nem teljesen azt olvastam vissza, amit akkor magamról gondoltam. De gondolkoztam, dolgoztam rajta, és mégis rájöttem, hogy igazad van...
Pl. azt írtad, hogy legnagyobb erősségem a kommunikáció.
Én ezt egyáltalán nem így gondoltam, mert inkább a csendesebb, hallgatagabb típusnak mondtam volna magam.
Pedig gyermekkoromban szerettem szerepelni, verset mondani, és már nagyon korán szépen beszéltem, ahogy most a fiam, évekkel megelőzve a kortársait. Később meséket, verseket, novellákat írtam, néhány meg is jelent újságban, könyvben, és iskolaújságot is szerkesztettem.
Aztán idővel csendesebb, visszahúzódó, megfigyelő lettem, aki nem nagyon szeret beszélni, szerepelni.
De rájöttem, hogy igazad van, és mindig is szerettem kifejezni magam. Azóta pedig tudatosan figyelek rá, hogy kommunikáljak az emberekkel, és mostanában meg is találnak az ilyen helyzetek, feladatok.
Úgy érzem érdekes önismereti játék ez a névelemzés-számmisztika.
Már alig várom a Boszi-Sulit.

Szeretettel:
Mester Éva
http://kertitanacsado.hu/
 
 

 
Kedves Manita!

Csodálatos érzéked van a számokhoz!
Minden elemzésed, amit kaptunk, teljesen telibe talált és sikerült rávilágítania arra, amit sötétben tapogatózva kerestünk, azaz a vakfoltokra.
Köszönjük!
Támogatásoddal indítottuk el cégünket is, melyet szintén csak köszönni tudunk.
Aki, mint Te is, ilyen őstehetség birtokában van, és tudását az emberek életének jobbítására használja, az Élettől is csak a legjobbakat érdemli.
Kívánjuk, hogy váljanak valóra terveid, teljesítsd be legszebb álmaidat, és izgatottan várjuk az eltervezett közös munkát Veled!

Szeretettel:

Erdei-Gulyás Gabriella
http://www.fengshui-kert.hu
http://www.szexcoaching.hu
 
 
 
 
Mindig is céltudatos, határozott, erős jellem voltam. De mióta a Te támogatásodat bírom Anita, eszembe sem jutnak azok a gondolatok, amik azért előtted bizony megfordultak a fejemben, és rendszeresen megakasztottak az előrehaladásban. Valahol mindig bennem volt a jóboszorkányság iránti igény, de Te hoztad emberközelivé számomra, és ezzel megsokszoroztad az erőimet.
Hálásan köszönöm!

Vidi Rita
http://www.hosnok.hu
 
 

A bejegyzés trackback címe:

https://nevedbenasorsod.blog.hu/api/trackback/id/tr402035293

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

beva77 2010.06.21. 10:01:24

Kedves Anita!
Fel iratkoztam az ingyenes Név elemzésre Amit nem kaptam meg!
Csak érdeklődni szeretnék,h miért? Vagy még meg kaphatom?
Köszönettel beva77

Manita 2010.06.21. 10:24:32

@beva77: kedves beva77 !
elküldtem, 18.án--de most elküldöm újra---sajnos a citromailesek nehezen kapják meg a leveleimet...kérlek szólj vissza, ha holnapig nem érkezne meg :)
köszönöm Manita


süti beállítások módosítása