Hírlevél feliratkozás :)

Nevedben a Titok! :) Ajándék tanulmány, amiből megfejtheted milyen titkokat rejt a neved. Iratkozz fel hírlevélre, és küldöm e-mailben.

http://nevedbenasorsod.hu/hirlevel-feliratkozas

Nevedben a Sorsod

babanévmágia... ...misztikus névadás... számmisztika... ezoterikus nyalánkságok... .csakrák... mindennapi mágiáink...tudatos teremtés... pozitív gondolkodás...egészség... a magyarság teremtő szókincse ...csodák...szentek... vidámság...lélekmelegítő...stb...

Címkék

14 (1) 15 (1) 16 (1) 17 (1) 18 (1) 2010. (2) 2012 (1) anya magzat kapcsolat (2) április (3) áprilisi előzetes (1) áprilisi rezgések (2) a csoda lépcsője (1) a nap rezgésének kiszámítása (2) babanévmágia (3) babonák (1) becenév (4) belső név (1) betegség (1) bóna marika (10) boszi suli (2) csakrák (9) csoda (1) dalai láma (1) egészség (2) egyes (1) előrendelhető (1) előzetes (1) február (10) februári rezgések (9) feladatok (1) felemelkedés (1) fogyás (3) fogyó hold (3) föld (1) földcsakrák (8) gyógyító nap (2) gyógyulás (2) gyökércsakra (1) harmadik szem csakra (1) hármas (1) hatos (1) hetes (1) hirdetés (1) hősnőkblogok (2) idézet (3) indigó gyerek (2) instrukciók (1) intuíció (1) január (2) januári rezgések (1) játék (18) jelen (1) jövő (1) július (3) júliusi rezgések (3) júliusi varázstábla (1) június (3) júniusi előzetes (1) júniusi rezgések (3) júniusi varázstábla (1) kedvezményes árak (1) kettes (1) kilences (1) kívánság (1) kommunikáció (1) könyv (1) koronacsakra (1) kristályok (8) kristály gyerek (3) lehetőség (13) lélekmelegítő (1) levél (1) mágia (1) május (3) májusi előzetes (1) májusi rezgések (4) májusi varázstábla (1) málinger zsolt (4) március (4) márciusi rezgések (4) maya naptár (1) mesterszám (1) monszport bea (2) napfonatcsakra (1) naptár (1) négyes (1) névelemzés (6) névmágia (7) névszám kiszámítása (1) nyári napforduló (1) nyolcas (1) önfejlesztő játék (17) őrangyal (1) ötös (1) pilis (1) piroska levele (1) pozitív gondolkodás (2) program ajánló (1) referenciák (1) rezgés (2) sors (1) sorsszám (1) sorsút (1) sors és élet (1) statisztika (1) szakráliscsakra (1) számmisztika (2) számok jelentése (14) szeretet (2) szertartás (1) színek (1) színterápia (1) szívcsakra (1) szív csakra (1) szómágia (1) szűcs ildikó (3) születés hete (1) tanácsadás (1) tanfolyam (1) tavaszi napforduló (1) telehold (1) teremtés (7) tizenegyes (1) tizenhármas (2) tizenkettes (2) tízes (1) tízmilliószoros teremtő nap (7) torokcsakra (1) újhold (2) új esztendő (1) válasz (1) változás (5) varázstábla (4) víz (1) vízkereszt (1) vonzás törvénye (2) Címkefelhő

Friss topikok

Névelemzés kicsit másképp...

2010.02.01. 12:06 - Manita

Címkék: névelemzés málinger zsolt

Érkezett egy komment a  Mágia, Névmágia, Szómágia és Babanévmágia cikkhez....

mindenképpen teljes értékű helyet igényel :))

Szeretettel ajánlom  :))

Névelemzés kicsit másképp

Már tizenéves koromban tudatosan figyeltem az emberek közötti hasonlóságokat. Láttam, hogy hasonló alkatú, öltözködésű emberek hasonló gondokkal küzdenek, hasonló célokat hajtanak. Észrevettem emellett azt is, hogy ugyanolyan, vagy hasonló nevű embereknél ugyanúgy fennállnak ezek az összefüggések.

Megfigyeléseimet érettebb fejjel összerendeztem, és már évtizedes múlttal alkalmazom a /testi/lelki/szellemi segítségnyújtásban, illetve a mindennapokban.
Röviden szeretném megosztani az általánosabb megfigyeléseket, de a mélyebb elemzéseket, a tévedések elkerülése érdekében alapozó, egyéb irányú tanulmányok elvégzése, illetve többéves tapasztalat nélkül ne erőltessük. Visszaigazolásainkban legyen kiemelt szerepe a független összefüggéseknek, „véletlenül” beérkezett információknak.

A családnév az alap. Életfeladatunk esszenciája rejlik benne. Rávilágít arra, hogy mi motivál minket, milyen hozott anyagból dolgozunk. A teremtés kezdetéhez kapcsol szüleink, őseink láncolata által. Gyakorlati vizsgálódásaimnál felismertem, hogy egy személy családnevének értelmezéséhez mindig figyelembe kell venni az ismerhető legrégebbi felmenők családneveit.
Mintha ezek lennének az elemek, vagy atomok, amelyekből összeáll az életfeladat szerkezete.
Gondoljunk arra, hogy a régiségben, illetve egyes természeti népeknél (még az írástudóknál is) milyen kiemelkedő volt tudni legalább hetedíziglen a felmenőket. Aki jobban belemélyedt az okok megismerésébe, előbb-utóbb el kell jusson addig, hogy nincs genetikai öröklődés, mert a géntérkép csak az átvett tulajdonságokról, személyiségcsírákból kihajtott hajlamokról tud beszélni, de a gondolat (és ebben az esetben az érzelmeket is vegyük ide) szintjéről indul minden tükröződés, abból építjük magunk köré a valóságunkat. Éppen ezért nincsenek öröklött betegségek, csak öröklött személyiségjegyek, életvezetés, gondolkodásmód, mely a szüleinkkel való kapcsolat függvényében hasonló, vagy akár épp ellentétes testi tüneteket produkálhat.

A keresztnév, utónév rávilágít, hogy milyen eszközöket kaptunk ehhez az életfeladathoz. A családnév a „Mit?”, míg az utónév a „Hogyan?” kérdésre válaszol (-hat). Minden olyan nyelv, nép, amely a családnevet hátulra helyezi, anyagelvű, és szükségképpen halálra ítélte magát, hiszen az „én”-t erősíti a „mi”-vel szemben. Előbbi meghatározásom szerint az eszközöket helyezi előtérbe, és akár szentesíteni is képes bármilyen cél eléréséhez. Nem véletlen, hogy a lelki gyakorlatai is mára üres rítusokká váltak.

Ezen felül, illetve jobb esetben felül (gyakran inkább mellett, helyett) a beceneveknek, felvett neveknek is kiemelt jelentősége van. Értékké egy életét tudatosan élő embernél válhat, aki elvégezve életfeladatát, új kihívásokat állít önmaga elé. A környezettel való kapcsolatát nagyon könnyi megérteni bárkinek, ha összevetjük kapott nevét a felvett nevével.

Írok a módszerről is néhány szót.
Első a megérzés. Ez nélkül, ehelyett semmilyen értelmezésnek nincs létjogosultsága.
Ezután jön a játék. Minden irányban, és minden nyelven megforgatom a név betűit, majd összevetve őket a megérzésemmel, megkeresem a közös nevezőt.
Most jön a „tudományosság”. Ritkán a betűk számértékét is vizsgálom, de általában a rováskép jelentését, funkcióját (tekintve, hogy régen ezt mágikus erőkódként használták).
A nyugati, okkult rendszerek betűértelmezését is figyelembe veszem, de mindig első helyen áll ősi nyelvünk bölcsessége.

Többet sajnos, nem írhatok, de egy bevállalós nevén keresztül (Nevén kereszt ül ) szívesen bemutatom az eredményt.

Áldás-OM

Málinger Zsolt Én-Ok

http://www.eredet.eoldal.hu/

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nevedbenasorsod.blog.hu/api/trackback/id/tr51719220

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ildi72 2010.02.01. 13:49:52

Az enyémet (Szűcs Ildikó) kielemezheted, most nem fogok megsértődni:-)

evamester 2010.02.01. 15:34:31

A fiam neve:
Papp Levente Boldizsár

Manita szerint erős rezgésű neve van, kíváncsi vagyok, te mit mondasz rá!

tangata manu 2010.02.01. 17:10:49

Szia!

Nagyon érzékeny, mély érzelmű, de zárkózott ember. Erőteljes igazságérzete miatt néha nehezen viseli a társaságot, mert nem szeretne senkit bántani. Kevés embert tart a barátjának, de azokért mindent megtesz. Meg kell találnia, hogy belső feszültségeit valahol levezesse, mert ez hosszú távon rámehet a felső végtagokra, vállövre, és a látásra (nála). Mindenképp olyan életutat válasszon, ahol a maga ura lehet. Büszkeségével érdemes lenne valamilyen harcművészeti ágat versenyszerűen gyakorolnia. Jószívűsége miatt anyagi veszteségek érhetik. Figyeljen oda, kinek ad bármilyen, de főleg anyagi segítséget.
Ha van családi vállalkozás, akkor ő felvirágoztathatja. Csak legyen egy józan pénzember mellette:)
Rendkívül jó megérzései vannak. Ez jó előadóvá teszi, mert képes megjeleníteni mások fejében a benne lévő képeket. Ugyanakkor vigyázzon, mert a hatalom bármit teremthet. Mozogjon sokat, mert az aktív méregtelenítés az egyik legfőbb orvosa.

Most ennyit. Ennél mélyebben csak személyesen, mert ez is munka, idő, és a személytelen kommunikáció nem rögzül biztosan a tudatban.

Áldás-OM

Manita 2010.02.02. 13:44:00

@tangata manu: a rovásírás engem nagyon elvarázsol...csodás dolgokat olvastam róla....no meg a magyar nyelvről is :)
hiszek abban h a Magyar a Mag őre vagy Ura (mindegy számomra)
különlegesek vagyunk---nem vagyunk különbek a többi népnél csak másban vagyunk különlegesek !!!
hiszek a mondákban a regékben, a vajákos asszonyok mondókáiban és a Magyarok Istenében is :))---erről is lesz bejegyzés majd bővebben kifejtem :)
a lényeg amit írni akartam :) "A környezettel való kapcsolatát nagyon könnyi megérteni bárkinek, ha összevetjük kapott nevét a felvett nevével."---szóval erről nyugodtan lehetne tanfolyamot is tartani, mert az emberek szerintem nem tudják...nem is hiszik...sajna...

tangata manu 2010.03.28. 23:49:41

Szia Manita!
Gondoltam,erre járok rengeteg teendőm mellett. Láthatod az időpontból,hogy kisarkítva jutottál eszembe. A szentek cuccait nem feledtem, de áprilisra marad egy sóhajnyi helyem erre.
pZs

tangata manu 2010.03.28. 23:51:19

ui.: Érdeklődőknek szólok, hogy a Testelemzés/testtudatosság hétvégém ápr. 17-18-án, illetve máj. 1-2-án lesz legközelebb. Csak bátran, jöjjenek...ahogy Boborján mondaná:)


süti beállítások módosítása