Hírlevél feliratkozás :)

Nevedben a Titok! :) Ajándék tanulmány, amiből megfejtheted milyen titkokat rejt a neved. Iratkozz fel hírlevélre, és küldöm e-mailben.

http://nevedbenasorsod.hu/hirlevel-feliratkozas

Nevedben a Sorsod

babanévmágia... ...misztikus névadás... számmisztika... ezoterikus nyalánkságok... .csakrák... mindennapi mágiáink...tudatos teremtés... pozitív gondolkodás...egészség... a magyarság teremtő szókincse ...csodák...szentek... vidámság...lélekmelegítő...stb...

Címkék

14 (1) 15 (1) 16 (1) 17 (1) 18 (1) 2010. (2) 2012 (1) anya magzat kapcsolat (2) április (3) áprilisi előzetes (1) áprilisi rezgések (2) a csoda lépcsője (1) a nap rezgésének kiszámítása (2) babanévmágia (3) babonák (1) becenév (4) belső név (1) betegség (1) bóna marika (10) boszi suli (2) csakrák (9) csoda (1) dalai láma (1) egészség (2) egyes (1) előrendelhető (1) előzetes (1) február (10) februári rezgések (9) feladatok (1) felemelkedés (1) fogyás (3) fogyó hold (3) föld (1) földcsakrák (8) gyógyító nap (2) gyógyulás (2) gyökércsakra (1) harmadik szem csakra (1) hármas (1) hatos (1) hetes (1) hirdetés (1) hősnőkblogok (2) idézet (3) indigó gyerek (2) instrukciók (1) intuíció (1) január (2) januári rezgések (1) játék (18) jelen (1) jövő (1) július (3) júliusi rezgések (3) júliusi varázstábla (1) június (3) júniusi előzetes (1) júniusi rezgések (3) júniusi varázstábla (1) kedvezményes árak (1) kettes (1) kilences (1) kívánság (1) kommunikáció (1) könyv (1) koronacsakra (1) kristályok (8) kristály gyerek (3) lehetőség (13) lélekmelegítő (1) levél (1) mágia (1) május (3) májusi előzetes (1) májusi rezgések (4) májusi varázstábla (1) málinger zsolt (4) március (4) márciusi rezgések (4) maya naptár (1) mesterszám (1) monszport bea (2) napfonatcsakra (1) naptár (1) négyes (1) névelemzés (6) névmágia (7) névszám kiszámítása (1) nyári napforduló (1) nyolcas (1) önfejlesztő játék (17) őrangyal (1) ötös (1) pilis (1) piroska levele (1) pozitív gondolkodás (2) program ajánló (1) referenciák (1) rezgés (2) sors (1) sorsszám (1) sorsút (1) sors és élet (1) statisztika (1) szakráliscsakra (1) számmisztika (2) számok jelentése (14) szeretet (2) szertartás (1) színek (1) színterápia (1) szívcsakra (1) szív csakra (1) szómágia (1) szűcs ildikó (3) születés hete (1) tanácsadás (1) tanfolyam (1) tavaszi napforduló (1) telehold (1) teremtés (7) tizenegyes (1) tizenhármas (2) tizenkettes (2) tízes (1) tízmilliószoros teremtő nap (7) torokcsakra (1) újhold (2) új esztendő (1) válasz (1) változás (5) varázstábla (4) víz (1) vízkereszt (1) vonzás törvénye (2) Címkefelhő

Friss topikok

Névmágia másként...

2010.02.17. 14:56 - Manita

Címkék: szertartás névmágia málinger zsolt belső név

Kedves ismerősöm, Málinger Zsolt egyik csodás beavatási szertartására szeretném felhívni a figyelmeteket.

Általa betekintést nyerhettek egy "másik világba".

  A névmágia egy másik titkos ajtajának kinyitásával részeseivé váltok a "saját belső nevetek" energiáinak tudatos felhasználásában.

Szeretettel tanít...tanuljatok tőle ti is szeretettel...:)

Belső Név Kereső- Szer

Neved hordozza az életfeladatod kiteljesedéséhez való kulcsot. Ha tudatosan megismered nevednek egyes jelentésrétegeit, közelebb kerülsz a megvalósítható boldogsághoz, teljességhez és szeretethez.
Egy hétvége négy fő részből áll.

Elsőként azokkal az őseiddel veszed fel a kapcsolatot, akik rejve segítenek, azaz nem nyilvánulnak meg a nevedben (apai nagyanya, anyai nagyszülők).


Ezután az apai nagyszülővel való kapcsolat segít megértened a családnevedben rejlő erőket, irányvonalakat.


A harmadik rész a keresztneved (utóneved) rezgésmintáinak értelmét, titkait fejtegeti, valamint játékos formában megértheted, mások mit láthatnak meg benned, ha bemutatkozol nekik.


Végül a belső név keresésére indulsz. Szellemi segítőid által útmutatást kapsz arra, hogy miként emelkedj fel valódi teremtő énedig. A belső név egy olyan csatorna, amely közvetlenül bekapcsol a legmagasabb energiaminták rezgésébe. Életed általa teljessé válhat.


Érdemes könnyű ruhában jönnöd, és könnyű ételeket hoznod magaddal (önellátásos a program).

Várlak szeretettel!

Jelentkezés e-mailben, illetve telefonon: 20/54-88-753 (Málinger Zsolt)
enok@citromail.hu

Ha elnyerte a tetszésedet, akár itt is jelentkezhetsz a blogon. Csak írj egy üzenetet nekem. ez a 2,5 napos elvonulás, gyakorlat 5 fő esetén indul, ezért kérem türelmeteket, vagy hozz magaddal még 4 embert:)

Ui.: Akik átélték, azok "ÁTÉLTÉK" ! :))

A bejegyzés trackback címe:

https://nevedbenasorsod.blog.hu/api/trackback/id/tr581766331

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Manita 2010.02.18. 11:13:19

szia !
van 1-2 kérdésem...
-egészen kezdőknek is tartasz-e elvonulást?
-mennyi a maximum létszám?
-ha valaki beszervez 5 embert Piripócsra...akkor te ott is megtartod, vagy ragaszkodsz a jól bevált helyszíneidhez ?
-általában 2-3 havonta van ilyen...vagy csak egy évben kétszer ?

tangata manu 2010.02.18. 17:56:01

Szia!

igyekszem sorrendben válaszolni:

-igen (mármint, hogy van 1-2 kérdésed:)
-Az egészen kezdők meghatározást nem értem, hiszen mindenki találkozott emberekkel és tapasztalt bizonyos hasonló hatásokat a nevével, vagy mások neveivel kapcsolatban. Ha úgy érted, hogy nem "ezó", vagy nem "sámán" vonalon mozgott eddig, akkor a válaszom IGEN, mert csodálatos ott lenni az első felismeréseknél, a belső gyermek újjászületésénél. Tudok úgy beszélni, hogy mindenki megértsen, és a tapasztalatok alapján jól tudom felügyelni (szükség esetén irányítani) a gyakorlatok során összegyűlt erőt, érzelmeket, gondolatokat. Kifejezetten szeretném, ha "kezdőkkel" dolgozhatnék, mert a nevünk megismerése kéne, hogy az ALAP legyen.

- Azt vettem észre, hogy az 5-12 fő közötti csoporttal lehet jól dolgozni.
Szükség esetén egyéni tanítás is megoldható, de vannak olyan részei az elvonulásnak, amelyeket kifejezetten közösségre építettem fel. Egyszer dolgoztam két emberrel, és megvolt az előnye a teljes figyelemnek, ugyanakkor hatalmas szembesülések esetén jó, ha nem egy tükör áll rendelkezésünkre, hanem minél több. Ez az önáltatás végett kell és segít kiszakítani a szubjektív nézőpontból. Gondolj arra, hogy egy komolyabb lelki gonddal rendelkező ember a házastársának tükrözve, kifelé bezárva, képes akár fizikailag megölni (érzelmi játszmák során) a társát. Ha van gyermek, ez mindig oldódik. sajna ezért gyártanak sokan gyermeket:(
Erről jut eszembe: ajánlott 14 éves kortól idősebbeknek. ez a társadalmi játszmák miatt fontos. Ha lenne rá igény, kissé átdolgozva gyermekeknek is tudnék elvonulást tartani, de ott a szülők és engedélyek,stb. mindig gondot okoznak.

- Én Piripócshoz ragaszkodom:9) Tehát három szempont a fontos: 1., Legyen az adott évszakhoz illően minimálisan (!) kényelmes; 2., Ár-érték-arány és megfizethetőség (ebben az útiköltség is tényező); 3., Legyen alkalmas az elvonulásra (csend, nincs szomszéd,vagy hangszigetelt, nem árt a természeti környezet, valamint nem árt, ha legalább félórányi gyalogútra van a résztvevők otthonától). Másrészt ismerd meg országodat. Én pl. kifejezetten a Húsvét-szigeten tartanék egyet:)

-Nincs még általában, de mivel ráhangolódást igényel a részemről is, ezért maximum havonta egyet tartanék. Volt olyan, aki ismétlőre jött el, de ott inkább a személyes tanítás volt lényeges. Ez viszont nehezen egyeztethető az új keresők szempontjaival. Ezt azért említem, mert a résztvevők felől érkezett igény az ismétlésre.

Elmondanám még, hogy általában 8-12ezer forint közötti részvételi díjjal számoljanak a jelentkezők, amely felett van az önellátásos étkezés. Az ár mindig a résztvevők számától, bérleti díjtól, távolságtól függ, bár hozzá tenném, hogy én általában úgy számolok, hogy a messzebbi hely útiköltségét kompenzálom az olcsóbb részvételi díjjal:)

ui.: Megemlíteném, ha már..., hogy van egy közkedvelt kétnaposom is Testtudatosság/testelemzés néven. Nekem is ez a kedvencem:) majd írok róla, ha (úgyis:) van rá érdeklődés.

Áldás-OM


süti beállítások módosítása