Hírlevél feliratkozás :)

Nevedben a Titok! :) Ajándék tanulmány, amiből megfejtheted milyen titkokat rejt a neved. Iratkozz fel hírlevélre, és küldöm e-mailben.

http://nevedbenasorsod.hu/hirlevel-feliratkozas

Nevedben a Sorsod

babanévmágia... ...misztikus névadás... számmisztika... ezoterikus nyalánkságok... .csakrák... mindennapi mágiáink...tudatos teremtés... pozitív gondolkodás...egészség... a magyarság teremtő szókincse ...csodák...szentek... vidámság...lélekmelegítő...stb...

Címkék

14 (1) 15 (1) 16 (1) 17 (1) 18 (1) 2010. (2) 2012 (1) anya magzat kapcsolat (2) április (3) áprilisi előzetes (1) áprilisi rezgések (2) a csoda lépcsője (1) a nap rezgésének kiszámítása (2) babanévmágia (3) babonák (1) becenév (4) belső név (1) betegség (1) bóna marika (10) boszi suli (2) csakrák (9) csoda (1) dalai láma (1) egészség (2) egyes (1) előrendelhető (1) előzetes (1) február (10) februári rezgések (9) feladatok (1) felemelkedés (1) fogyás (3) fogyó hold (3) föld (1) földcsakrák (8) gyógyító nap (2) gyógyulás (2) gyökércsakra (1) harmadik szem csakra (1) hármas (1) hatos (1) hetes (1) hirdetés (1) hősnőkblogok (2) idézet (3) indigó gyerek (2) instrukciók (1) intuíció (1) január (2) januári rezgések (1) játék (18) jelen (1) jövő (1) július (3) júliusi rezgések (3) júliusi varázstábla (1) június (3) júniusi előzetes (1) júniusi rezgések (3) júniusi varázstábla (1) kedvezményes árak (1) kettes (1) kilences (1) kívánság (1) kommunikáció (1) könyv (1) koronacsakra (1) kristályok (8) kristály gyerek (3) lehetőség (13) lélekmelegítő (1) levél (1) mágia (1) május (3) májusi előzetes (1) májusi rezgések (4) májusi varázstábla (1) málinger zsolt (4) március (4) márciusi rezgések (4) maya naptár (1) mesterszám (1) monszport bea (2) napfonatcsakra (1) naptár (1) négyes (1) névelemzés (6) névmágia (7) névszám kiszámítása (1) nyári napforduló (1) nyolcas (1) önfejlesztő játék (17) őrangyal (1) ötös (1) pilis (1) piroska levele (1) pozitív gondolkodás (2) program ajánló (1) referenciák (1) rezgés (2) sors (1) sorsszám (1) sorsút (1) sors és élet (1) statisztika (1) szakráliscsakra (1) számmisztika (2) számok jelentése (14) szeretet (2) szertartás (1) színek (1) színterápia (1) szívcsakra (1) szív csakra (1) szómágia (1) szűcs ildikó (3) születés hete (1) tanácsadás (1) tanfolyam (1) tavaszi napforduló (1) telehold (1) teremtés (7) tizenegyes (1) tizenhármas (2) tizenkettes (2) tízes (1) tízmilliószoros teremtő nap (7) torokcsakra (1) újhold (2) új esztendő (1) válasz (1) változás (5) varázstábla (4) víz (1) vízkereszt (1) vonzás törvénye (2) Címkefelhő

Friss topikok

Kezedben a Sorsod :)

2010.03.16. 11:30 - Manita

Címkék: teremtés sors rezgés vonzás törvénye

Annyi mindet olvastam már a sorsról…most mégis a saját érzéseimet szeretném megosztani veletek…

Úgy gondolom, hogy mi emberek….apró energiákból álló, sűrű részecske halmaz vagyunk.

Érzések, érzelmek, gondolatok és  szervek egysége.

Nem véletlenül születtünk ide a földre, ebbe a testbe. Itt kell megtanulnunk valamit.

Szerintem ez a valami : az élet és saját magunk értékelése. Az életünk jobbá tétele. Átlépni azt a hiedelmet, vagy kötöttséget, hogy egyszer úgyis meghalunk és akkor minden véget ér.

Felfedezni az Isteni tulajdonságainkat, amik a testen kívül vannak. Átértékelni az erőnket, újra használni a gondolataink teremtő erejét…és ezáltal (az érzéseink és gondolataink által ) jobbá, boldogabbá tenni itt a földön az életünket.

A jövőnk 90%-a nem attól függ, mi történik velünk, hanem hogy hogyan reagálunk arra ami történt.

A sorsod mindig az, amit a jelenben döntesz. A sorsod mindig MA kezdődik.

A Tóra első 5 könyvében kódokat találtak. A történések betűiben ez a kód van: MEGVÁLTOZTATOD ?

Vagyis a jóslatok csak lehetőségek….mi magunk választunk közülük !

A kvantumfizika már méri a gondolatok rezgéseit. Tudományos alapokon is elindult az igazolása annak, hogy képesek vagyunk  gondolataink által befolyásolni a jövőnket.

A kvantumfizika elvei azt sugallják, hogy ha új célokra fókuszálunk—vagyis másra  összpontosítjuk a figyelmünket—akkor az események új útjára lépünk, és ezzel búcsút mondunk annak a szintén létező eseménysorozatnak, amely többé nem szolgálja az érdekeinket.

Tehát én úgy gondolom, hogy születtünk egy adott rezgésszámú napon…ami bizonyos lehetőségekkel és hiányosságokkal ellátott minket alapból…aztán kaptunk egy nevet, amelynek hallása, kimondása és leírása szintén erősíti bizonyos tulajdonságainkat és ugyanúgy mutatja a tanulni valónkat is. ( ha a rezgésszámait nézem a dátumnak és a névnek)

De Isten Igazából a mi szabad akaratunk dönti el, hogy akarunk e fejlődni, változtatni, a kapott rezgéseket kihasználni, a hiányzóakat pótolni.

Érted már, hogy ez nem egy előre megírt dolog, amit végig kell szenvedned egész életedben?

Ez a választás szabadsága. Maga a döntés. Ha nem döntesz, az is egy döntés. A felelősség akkor is a tiéd, ha mások döntenek helyetted.

A Sors maga az a lehetőség, ami minden nap tálcán kínálja magát neked, ezzel a kérdéssel : MEGVÁLTOZTATOD ?

Most lehet tiltakozni  :)) :))

Hiszen amit írtam ez azt jelenti, hogy az eddigi életedért, sorsodért, a kudarcaidért …sikereidért….EGYEDÜL TE vagy a felelős. Nem a körülmények,  nem a szülők, és nem a pénztelenség….stb.

Ha ezt nem tudod elfogadni,  kézzel lábbal tiltakozol, és a felelőséget másra hárítod az eddig átélt sorsodért….akkor vajon, hogyan fogod most a kezedbe venni az irányítást ?

                                               A MA KAPUJA

Ha ezt nem tudod elfogadni, kézzel lábbal tiltakozol, és a felelőséget másra hárítod az eddig átélt sorsodért….akkor vajon, hogyan fogod most a kezedbe venni az irányítást?
 
Vedd tudomásul, hogy a múlt …elmúlt ! Mindannyian követtünk el hibákat, tettük másra a felelőséget – én is, te is.
Most itt van a lehetősége, hogy új gondolatokkal a fejedben …új sorsot, új életet kezdj :)
Persze ehhez új nézőpont, új út és felelősségvállalás kell. :)
 
Életed célja az, amit annak hiszel. Küldetésedet te szabod ki saját magadnak. Életed pedig az lesz, amivé teszed.
idézetek :
Rhonda Byrne: A Titok
Gregg Braden: Tudatos teremtés

A bejegyzés trackback címe:

https://nevedbenasorsod.blog.hu/api/trackback/id/tr591843488

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása