Hírlevél feliratkozás :)

Nevedben a Titok! :) Ajándék tanulmány, amiből megfejtheted milyen titkokat rejt a neved. Iratkozz fel hírlevélre, és küldöm e-mailben.

http://nevedbenasorsod.hu/hirlevel-feliratkozas

Nevedben a Sorsod

babanévmágia... ...misztikus névadás... számmisztika... ezoterikus nyalánkságok... .csakrák... mindennapi mágiáink...tudatos teremtés... pozitív gondolkodás...egészség... a magyarság teremtő szókincse ...csodák...szentek... vidámság...lélekmelegítő...stb...

Címkék

14 (1) 15 (1) 16 (1) 17 (1) 18 (1) 2010. (2) 2012 (1) anya magzat kapcsolat (2) április (3) áprilisi előzetes (1) áprilisi rezgések (2) a csoda lépcsője (1) a nap rezgésének kiszámítása (2) babanévmágia (3) babonák (1) becenév (4) belső név (1) betegség (1) bóna marika (10) boszi suli (2) csakrák (9) csoda (1) dalai láma (1) egészség (2) egyes (1) előrendelhető (1) előzetes (1) február (10) februári rezgések (9) feladatok (1) felemelkedés (1) fogyás (3) fogyó hold (3) föld (1) földcsakrák (8) gyógyító nap (2) gyógyulás (2) gyökércsakra (1) harmadik szem csakra (1) hármas (1) hatos (1) hetes (1) hirdetés (1) hősnőkblogok (2) idézet (3) indigó gyerek (2) instrukciók (1) intuíció (1) január (2) januári rezgések (1) játék (18) jelen (1) jövő (1) július (3) júliusi rezgések (3) júliusi varázstábla (1) június (3) júniusi előzetes (1) júniusi rezgések (3) júniusi varázstábla (1) kedvezményes árak (1) kettes (1) kilences (1) kívánság (1) kommunikáció (1) könyv (1) koronacsakra (1) kristályok (8) kristály gyerek (3) lehetőség (13) lélekmelegítő (1) levél (1) mágia (1) május (3) májusi előzetes (1) májusi rezgések (4) májusi varázstábla (1) málinger zsolt (4) március (4) márciusi rezgések (4) maya naptár (1) mesterszám (1) monszport bea (2) napfonatcsakra (1) naptár (1) négyes (1) névelemzés (6) névmágia (7) névszám kiszámítása (1) nyári napforduló (1) nyolcas (1) önfejlesztő játék (17) őrangyal (1) ötös (1) pilis (1) piroska levele (1) pozitív gondolkodás (2) program ajánló (1) referenciák (1) rezgés (2) sors (1) sorsszám (1) sorsút (1) sors és élet (1) statisztika (1) szakráliscsakra (1) számmisztika (2) számok jelentése (14) szeretet (2) szertartás (1) színek (1) színterápia (1) szívcsakra (1) szív csakra (1) szómágia (1) szűcs ildikó (3) születés hete (1) tanácsadás (1) tanfolyam (1) tavaszi napforduló (1) telehold (1) teremtés (7) tizenegyes (1) tizenhármas (2) tizenkettes (2) tízes (1) tízmilliószoros teremtő nap (7) torokcsakra (1) újhold (2) új esztendő (1) válasz (1) változás (5) varázstábla (4) víz (1) vízkereszt (1) vonzás törvénye (2) Címkefelhő

Friss topikok

Születés hete

2010.04.23. 14:17 - Manita

Címkék: születés hete program ajánló málinger zsolt szűcs ildikó

Születés Hete 2010 - Budapest
 
lX. ker. Belső Barlang
 
2010. május 3.            17.00-19.00    Világra Jönni (Le premier cri - francia dokumentumfilm) Filmvetítés és beszélgetés a szülés csodájáról
 
A földkerekségen naponta átlagosan 364 501-szer esik meg ez a történet. Vágjunk neki egy kivételes világkörüli utazásnak, hogy felfedezzük a születés különböző univerzumait, amelyek épp olyan egyediek és változatosak, mint mi, emberek. Erre hívja meg ez a film a nézőit, a való életből vett szereplőkkel és a való élet képeivel mutatva be a világra jövetelt. Mongólia vad sztyeppéitől a párizsi felhőkarcolókig, India embertömegektől nyüzsgő utcáitól az inuitok lakta jégmezőkig, az amerikai Új-Mexikótól a Fekete-tengerig, a sivatagi tuareg falvaktól a kínai vagy japán metropoliszok zsúfolt kórházaiig, a Himalája csúcsaitól az amazonasi esőerdőkig. A film az egész bolygót bejárja, hogy ugyanazt a történetet bemutassa más-más térben és kultúrában. Mindannyiunk közös története bontakozik ki: amikor a nő anya, a férfi apa lesz, a gyermek pedig világra jön.
 
2010.május 4.             17.00-18.00    Kismama MA-URI masszázs bemutató.
Előadó: Somhegyi Judit Ágnes (www.juditmassage.hu)
                                  
A MA-URI egy ősi polinéz hagyományokon alapuló masszázs. A test kilazításán túl lelki, energetikai, méregtelenítő, stresszoldó hatása van. Felszabadítja a testben őrzött emlékeket, aktivizálja az öngyógyító erőket, életerővel tölt fel. A kismama MA-URI segít a kismamáknak a szülésre felkészülésben, esetleges testi problémáik és a szüléssel kapcsolatos félelmeik gyógyulásában, a babájukkal való kapcsolatfelvételben.
 
18.00-19.00    A szülés, születés jelentősége a transzperszonális pszichológia és légzésterápia tükrében
                        Előadó: Szűcs Ildikó
 
Amilyen a kezdet, olyan a vég. Világra jövetelünk mikéntje, majd újszülöttként való fogadtatásunk körülményei nem csak az „első benyomás” megismételhetetlen és kitörölhetetlen bevésődése kapcsán nyernek elsőrendű fontosságot életünkben. Megszületésünk, első lélegzetvételünk pillanatában egész sorsunk sűrűsödik össze. Hogy milyen problémákkal, nehézségekkel szembesülünk életünk során, hogyan viszonyulunk önmagunkhoz, szerepeinkhez, milyen a párkapcsolatunk, a szexualitásunk, az anyagi helyzetünk, az egészségünk, a születésünk folyamatától függ.
 
2010.május 5.             17.00-20.00    Gyógyító Nap- A Belső Barlang gyógyítói
masszíroznak
                                                           Vezeti: Málinger Zsolt
 
A masszázs által helyreállított idegpályák és vérkeringés segítenek,    hogy a várandósság és szoptatás ideje alatt erőteljesen igénybevett testünket a legjobb állapotban tartsuk. Ezzel mind a magunk, mind utódunk életminőségét áldásos módon befolyásolhatjuk. Emellett a megfelelően kivitelezett, lágy érintéses módszerek segítenek, hogy a szülésnél a vajúdó nő testét hatékonyabban irányítsa, és elkerülhetővé válnak a húzódások, izomgörcsök, sőt akár a gátszakadás is. Így két ember számára csodás élménnyé válik a születés misztériuma.
           
2010.május 6.             17.00-18.00    Egészséges táplálkozás. Mit egyen a várandós nő?
                                                           Előadó: Málinger Zsolt
 
A hétköznapokban is kivitelezhető tanácsok, melyek által a kismamák és a várandós nők biztosíthatják ásványi anyag, nyomelem és vitamin szükségletüket, karban tarthatják testüket.
 
18.00-19.00    Testtudatosság a gyermekvárás idején
Előadó: MÁLINGER ZSOLT
 
A testre, mint egészre tekintve, új kreatív közelségbe kerülhetünk az élettel, valamint megérthetjük a test egyes részeinek lelki/szellemi üzenetét.
 
2010.május 7.             17.00-18.00    Nőnek lenni, Anyának lenni
                                       Előadó: RESZEGI GABRIELLA
 
 
18.00-19.00    A gyermekvárás és a névadás szellemisége a magyar nyelvben.
Előadó: MÁLINGER ZSOLT
 
A fogamzás, gyermekvárás, szülés, tehát a szaporodáshoz kapcsolódó szavak a magyar nyelvben megmutatják, hogy őseink milyen átfogó és hatalmas bölcsességgel rendelkeztek a „primitív”-nek nevezett időktől napjainkig, amíg a ma „hagyományos”-nak nevezett orvoslás teret nem hódított.
 
 

A bejegyzés trackback címe:

https://nevedbenasorsod.blog.hu/api/trackback/id/tr131945452

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása